Fra 3 til 5: Team Maiken udvider med uddannet mægler og en trainee  

Der er sket meget, siden Maiken Nørtoft åbnede som selvstændig ejendomsmægler hjemme i soveværelset for 15 år siden. Dengang startede hun op som et enkeltmandsfirma, men i dag har hun 4 ansatte på kontoret i Vestergade. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

ERHVERV: RealMæglerne i Give har udvidet holdet, hvilket betyder, at indehaver Maiken Nørtoft nu råder over et team på i alt fem personer, hende selv inklusive. Efter Maikens daværende trainee stoppede efter endt uddannelse, har Maiken ansat to nye kolleger i ejendomsbutikken.  

Travlhed grundet godt med drøn på boligmarkedet 

Mandskabsforøgelsen hos RealMæglerne i Give handler ifølge Maiken om dels et overraskende boom på boligmarkedet – og som en konsekvens af det fine marked, om at ramme et mere menneskeligt timetal rent arbejdsmæssigt. 

-Det er min ambition, eller drøm om du vil, at komme ”ned på fuld tid” rent arbejdsmæssigt. Det er ingen hemmelighed, at jobbet som selvstændig ejendomsmægler kræver mange arbejdstimer, og det sidste halve år har vi haft ekstra meget travlt. Årets første kvartal har været helt vildt med masser af optimisme i markedet, hvilket har medført, at vi har haft rigtig meget at lave, forklarer Maiken. 

Hun ansatte Lene Johanning som trainee i slutningen af marts, og Kristoffer Høffner Jørgensen, der er uddannet ejendomsmægler, blev ansat den 15. maj. 

-Kristoffer kontaktede mig en dag over telefonen og spurgte mig, om jeg havde travlt, og om jeg kunne bruge en mægler? “Jeg lytter”, svarede jeg – og tænkte at jeg i den grad kunne bruge endnu en medarbejder – men har jeg plads? Men det fandt jeg ud af, og nu er vi som sagt 5 på kontoret her i Vestergade, og der er superdejligt, lyder det fra Maiken med et stort smil. 

Sønderjysk pige med begge ben på jorden – og hestepige på højt niveau 

Lene Johanning er som sagt ejendommens nye trainee, og er dermed i gang med uddannelsen til ejendomsmægler. Hun er født og opvokset i Sommersted ved Haderslev i Sønderjylland på en 200 hektar stor landbrugsejendom.  

-Her lærte jeg at køre traktor og at blive beskidt og at finde ud af, hvordan man bruger en kost. Jeg er netop flyttet til Give i en lejlighed i Østergade, som jeg lejer af Maiken, og jeg glæder mig rigtig meget til at opleve byen, fortæller Lene.  

Hun har tidligere taget uddannelse i entreprenørskab og design, så det er en kreativ ung dame, der er kommet til byen. 

-I min fritid bager jeg en masse (var det nogen der sagde sønderjysk kaffebord ved RealMægleren, smiley) og er uden tvivl butikkens bagermester. Derudover er jeg hestepige og bruger fritiden i hverdagene på ridning, og i weekenderne er jeg ofte afsted til lands-og internationale kørestævner i konkurrencekørsel med hestevogn, fortæller Lene, der er nordisk mester i selvsamme disciplin og som er tæt på at kvalificere sig til VM. 

Kristoffer tager Ejstrupholmsområdet med ind i butikken 

Den nye mand i den lokale ejendomsmæglerbutik i Vestergade, Kristoffer Høffner Jørgensen, har arbejdet i branchen i 10 år. Han er uddannet ejendomsmægler, er oprindeligt fra Hillerød og har arbejdet på Sjælland og senest i Herning. 

-Jeg bor i Ejstrupholm med min familie, og selvom Givepostnummeret dækker ret bredt, så dækker det nu endnu bredere, nemlig helt til og med Ejstrupholm. I og med Ejstrupholm er ‘mit område’, så betyder det, at RealMæglerne Maiken Nørtoft kommer til at være mere aktive i dette område også, fortæller Kristoffer, der har beskæftiget sig med salg og vurdering af ejendomme i små ti år. 

Familie- og naturmenneske 

Nu er det ikke sådan, at fordi Kristoffer er bosat i Ejstrupholm, at det kun er der, han vil være aktiv. 

-I kan regne med at møde mig både til vurdering af jeres ejendom og til fremvisninger i hele vores dejlige område. Og så glæder jeg mig da også til at blive sat ind i alle de lokale historier, siger Kristoffer.  

Når han ikke bruger tiden på familie og arbejde, hvilket fylder klart mest i hans kalender, så elsker Kristoffer en tur ud i naturen, enten for at fiske eller ud og sove i shelter. 

Her snakker vi tysk, jysk – og måske også snart sønderjysk 

Maiken er som sagt superglad for, at hun har et stærkt fem-mandsteam, der sammen kan løfte opgaverne. 

-I år kunne jeg fejre 15-års jubilæum, og så er det da rart, at have et stærkt hold i ryggen - især i det her meget levende marked, vi oplever lige nu. Det er alle typer ejendomme, der er gang i, og vi øver os rigtig meget i tysk, for vi får en del henvendelser fra tyskere, efter at vi er begyndt at annoncere på det tyske marked. Der er ugentlig kontakt til tyskere, og jeg er sikker på, at vi snart står over for vores første salg af en bolig her på egnen til en tysk køber, siger Maiken. 

Apropos det sproglige, så pointerer Maiken med glimt i øjet, at pigerne i butikken er rigtig godt i gang med at lære sjællænderen Kristoffer jysk – og at han er meget lærenem, idet den nye mand på kontoret har lært både at bruge og forstå ordet ‘træls’.  

Og så er man jo godt på vej – om Lene så lærer sin sjællandske makker at sige ‘mojn’, er en anden sag. 

 

Team RealMæglerne Give består nu af fem personer: Fra venstre er det indehaver og ejendomsmægler Maiken Nørtoft, Joan Johansen, salg og vurdering, Jeanette Overmark Nielsen, salg og vurdering, Lene Johanning, trainee og ejendomsmægler Kristoffer Høffner Jørgensen. Foto: Jim Hoff