Fra bus til Hus: Nu træder det nye setup med Borgerservice i kraft

Borgerservice skal fremover ikke længere køre ud til centerbyerne med borgerservicebussen. I stedet rykker tjenesterne indendøre i Huset i Give – og det sker nu kun hver anden uge. 

KOMMUNALT: Fra bus til kulturhus – og nu kun i de ulige uger i Give. Det er det nye setup for Borgerservice i Give pr. 7. december.  

I en pressemeddelelse fra Vejle Kommune hedder det, at man laver de skitserede ændringer ‘for at give de besøgende større komfort, for eksempel i form af bedre adgangs- og venteforhold, da man ikke længere vil skulle vente udenfor'.  

Borgerservice vil ligeledes kunne betjene flere borgere ad gangen, da man i kulturhusene i højere grad kan opfylde diskretionshensyn (Læs: GDPR, red)  

Første gang 7. december

Man kan stadigvæk få ordnet ting som sygesikring, kørekort, samt få assistance til at få styr på det famøse MitID.  

Og hvad så med pasfornyelse. Jo det bliver også muligt at bestille pas i de fire centerbyer, heriblandt også Give. Denne manøvre kræver som bekendt noget specielt udstyr, og det råder man også over i Huset i Give.  

Åbningstiderne vil være som følger i Give, hvor kunderne fremover vil blive betjent inde i Huset: Torsdag kl. 13.00-16.00 i ulige uger, og første gang bliver torsdag den  7. december.