Fun And Fashion Days: Stærkt butikssamarbejde i Give

En række butikker i Give er gået sammen om et koncept, der hedder Fun and Fashion Days. Det handler om sammenhold og om at skabe gode og sjove indkøbsoplevelser for byens kunder 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Det kan godt være, at nogle går og lurepasser og venter på Black Friday, men butikkerne i Give vil egentlig rigtig gerne også se kunderne i butikkerne her i starten af november måned. 

Derfor lancerer en række af byens butikker nu i tæt samarbejde konceptet “Fun And Fashion Days”. Konceptet kører i hele uge 45, og her kan kunderne vinde præmier for cirka 5000 kroner i de lokale butikker.  

Det vil sige, at butikkerne i den grad skruer op for november-charmen, og byder ind til noget sjov i gaden i en god handelsby, der som bekendt har det hele.

 

12 butikker deltager

I denne omgang er det 12 butikker, der inviterer til en spændende uge, hvor der bliver skruet lidt ekstra op for de sjove oplevelser og aktivitetsniveauet.   

- Samtlige deltagende butikker står klar med dedikeret personale og de fedeste produkter, lyder det i en samlet udtalelse fra de 12 butikker.  

Din tøjmand har f. eks en konkurrence og lidt ekstra skarpe priser – Sportigan udfordrer i spillet bob mv., og så dan vil det være rundt omkring i de deltagende butikker. Med andre ord bliver det en sjov og god uge med alt det bedste.  

For at deltage i konkurrencerne skal du ind i butikkerne, og så guider personalet dig videre derfra. 

Butikkerne glæder sig

Byens butiksliv er bestemt indstillet på, at man prøver at køre en lignende event igen på et andet tidspunkt. Netop fordi det handler om at gøre Give til en endnu mere levende og interessant by for kunderne.  

Vores LokalAvis har talt med nogle butiksejere, og de ser alle frem til at lancere dette nye koncept og til at løfte handelsby Give i samarbejde med hinanden. De mange positive tilkendegivelser fra de i denne omgang 12 deltagende butikker, gør det i hvert fald nemt at forestille sig, at lignende koncepter vil blive lanceret hen over 2024 også.  

De 12 deltagende butikker i denne omgang er: Merci, Kop og Kande, Klunz By Ilsøe, Boutique Mary, Zjoos, Din Tøjmand, Sportigan, Garnkæret, Fancy, Tøttrup, Give Bog og Leg og Blomsterværkstedet Birkebæk.