Fysisk pragteksemplar: Rutineret og kompetent stregspiller forstærker Give HK til næste sæson

Give HK kunne torsdag aften præsentere en ny stregspiller til næste sæson, og det er en herre med et flot cv. Det er Jakob Stork, som har spillet i klubber som KIF, Høj, Stadion og Grindsted, og nu tørner han altså snart ud for Give HK, hvor han er tiltænkt at gå ind som afløser for Mads Overgaard.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

HÅNDBOLD: Så landede den første nye spiller i Give HK’s 2024-25 trup efter at 8 af de nuværende spillerede har forlænget deres aftaler med klubben. Der er tale om den 27-årige Jakob Stork, som har et pænt håndbold-cv, og som ligner en klokkeklar forstærkning.

Jakob Stork er oprindeligt fra Vejle, men spillede håndbold i KIF i ungdomsårene. Han flyttede så til København for at tage sin uddannelse. Her tørnede han ud for håndboldklubben Høj i 1. division, skiftede senere til Stadion, for så 2022 at skifte til 1. division i Grindsted, da han fik job i Herning.

På blokken i Give i 5-6 år

Efter et års pause fra håndbold er Jakob Stork nu klar til igen at trække i kampuniformen, og denne gang bliver det Gives petroleumsblå trøje, han trækker over hovedet.

Det var sportschef Kedde Jensen, der præsenterede den nye spiller, og han var tydeligvis stolt over, at Jakob Stork havde valgt Give.

- Vi har været i dialog med Jakob i 5-6 år, og nu lykkedes det endelig. Han er tiltænkt som direkte afløser for Mads Overgaard på stregen, og selv om det er en tung arv at løfte, så er Jakob manden, der kan det. En kvalitetsspiller med erfaring fra 1. division og masser af fysik og pondus, lød det fra sportschefen, inden den nye mand i klubben fik lov til at fortælle lidt om sig selv.

Ros fra den nye mand: Lokal sammenhæng i Give der kan noget

- Jeg har masser af kilo på kroppen, ser mig selv som fysisk stærk og tætbygget. Jeg har et lavt tyngdepunkt, og synes elv, jeg kommer md en masse humør og energi. Hvorfor er det å lige jeg har valgt Give HK som min nye klub? Jamen, prøv lige se her. Pænt over 100 mennesker samlet til spisning inde kampen, og generelt rigtig flot opbakning til holdet både ude og hjemme.

-Det er da lokal sammenhæng, der vil noget – og det er netop sådanne kvaliteter, jeg selv synes er rigtig spændende, lød det fra Jakob Stork, hvilket naturligvis udløste rungende klapsalver fra de 125 spisende gæster i erhvervsklubben.

Aftenens gæster ved erhvervsklubben tog godt imod klubbens nye spiller, ikke mindst da Jakob Stork roste den flotte opbakning til håndbolden  i Give. Foto: Jim Hoff 

Erik Flak: Vigtig brik til forsvaret

Cheftræner Erik Flak ser i Jakob Stork den spiller, der kan være med til at lukke det hul i forsvaret, som Mads Overgaard efterlader, når han næste sæson igen træder et skridt tilbage for at blive assistenttræner.

- I Jakob får vi en vigtig brik til forsvaret, og en spiller som kan bidrage med rigtig meget. Og så er han en type, der er helt nede på jorden. Passer perfekt til Give HK. Han er en spiller de andre unge gutter i forsvaret som Casper Møller, kan læne sig op ad. Og apropos Casper Møller, så mødte vi Jakob i en træningskamp, da han spillede for et sjællandsk hold, og her sagde unge Møller bagefter ,at ”han er fandme ond, ham der”, så respekten er der da vist på forhånd, konstaterede Erik Flak med et stort smil.

Selvom den nye mand i Give HK er en tætbygget og fysisk tætbygget herre, er han lynhurtig og et giftigt våben på kontraerne, så alt i alt lyder det til et rigtig spændende bekendtskab, vi her blev præsenteret for.