Gevinster for 10.000 kroner: Påskelækkerier i Give Handel & Erhverv

Påske og forår hænger uvægerligt sammen, og det gør fine tiltag fra Give Handel & Erhverv i anledning af de lysere tiders komme også. I år hedder konceptet Påske-Jackpot, og hvad det går ud på, kan du lige tjekke ud her. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Vi nærmer os både det grønne spirende forår og årets næste store højtid, påsken, og disse to begivenheder har man tænkt sig at gøre noget ekstra ud af i Give Handel & Erhverv 

Konceptet hedder Påske-Jackpot, og her forklarer handelsstandsforeningens formand, Hanne Lund, hvad det hele går ud på. 

- Når du handler i en af vores medlemsbutikker, kan du i dagene 21-26 marts skrive dit navn og telefonnummer bag på bonnen og aflevere den i butikken, hvor du har handlet. Den 27. marts trækker vi så lod om gavekort til byens butikker. Og så er det således, at du vinder værdien af den bon du har afleveret. 

10.000 kroner på højkant

Det foregår på den måde, at gode folk fra GHE’s bestyrelse trækker bonner ud, indtil de i alt har udloddet gevinster for 10.000 kr. 

Men herlighederne stopper ifølge Hanne Lund langt fra her.

-Vi laver også lidt mere lækkerier til påske. Vi har nemlig købt cirka 6.000 små lækre påskeæg. Så hvem ved - måske bliver du budt på et lille lækkert indpakket chokoladeæg, når du handler i vore butikker, lyder det fra GHE-formanden, der nu hun lige har mikrofonen også gerne vil ønske alle en god påske og understreger, at Give Handel & Erhverv glæder sig til at vise alle de lækre forårsvarer i de respektive butikker frem.  

Om Give Handel & Erhverv

Give Handel & Erhverv er en sammenslutning af Give Bys aktive butikker og byens liberale erhverv. Foreningens mål er at styrke og udvikle det lokale forretningsliv og at skabe et godt og interessant indkøbsmiljø med masser af liv og atmosfære. Vi tilbyder et stort og bredt udvalg af butikker, og vi lægger vægt på at yde den allerbedste service.

I hjertet af Give arrangerer vi forskellige events som f.eks. Black Friday, morgenkaffe på Torvet, By Night koncerter, juletræstænding og julemesse, og vi deltager i og støtter sammen med byens øvrige foreninger andre arrangementer, eksempelvis Kulturnat og Give Open Air.