Give El sætter strøm til dine julegaveindkøb til Black Friday

Give El Kop & Kande er traditionen tro superklar til Black Friday med både konkurrence, forfriskninger i butikken og stribevis af gode tilbud. 

Af Jim Hoff – jimhoff@vorslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Ulla og Bo Kristensen fra Give El Kop & Kande står sammen med deres butikspersonale klar med åbne arme, når Black Friday sparkes i gang fredag den 24. november.  

Og igen i år er konceptet kendetegnet ved gode priser, konkurrence og lidt mundgodt i butikken.  

Det fortæller Ulla Kristensen, som her uddyber konceptet. 

- Vi kører minus 20 procent i butikken Black Friday og lørdag d. 25/11. Der vil være en konkurrence i butikken til selve Black Friday, hvor man kan deltage i lodtrækning om 3 præmier til en værdi af cirka 1000 kr. Derudover har vi som altid en lille forfriskning i butikken Black Friday, fortæller Ulla. 

“Selvfølgelig pakker vi gaverne ind” 

Give El og Kop & Kande her altid gjort en dyd ud af at kunderne kan få deres gaver pakket ind - også til ellers hektiske og travle Black Friday. 

- Vi elsker at pakke ind og gør det selvfølgelig også denne dag /aften. Det kan godt give lidt kø, men vi har ”hurtig-skoene” på og gør vores bedste til at folk ikke skal stå alt for længe, pointerer Ulla. 

Hun kan også fortælle, at butikken udover 20 procents rabat de to dage, fredag den 24. og lørdag den 25.11., også har en Black Week avis samt butikkens lækre julekatalog på gaden med rigtig mange gode tilbud i. 

- Vi står klar til at hjælpe vores kunder med julegaveindkøbene, så kig endelig ind til os, lyder opfordringen fra Ulla.  

 

Team Give El Kop & Kande står klar til at give deres kunder en rigtig fin handelsaften. Privatfoto