Afbudsramte Give HK "fejrede" Mortensaften med nederlag til Rækker Mølle

Et afbudssvækket Give HK-mandskab stillede fredag aften op i Rækker Mølle til dyst mod det vestjyske hjemmehold, der lige som gæsterne havde hentet 4 points i de første 5 kampe. Det endte desværre for Give med et 31-28 nederlag 

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalvis.dk

HÅNDBOLD:Det var et afbudsramt 2. divisionshold fra Give, der fredag aften drog vestpå for at håndbolddyste mod Rækker Mølle fra Skjern-egnen. Simon Madsen var fraværende grundet sygdom, og hen over ugen kom der så endnu en barsk meddelelse, idet det viser sig, at holdets absolut bedste spiller i holdets første 5 kampe, Simon Søgård, er ude på ubestemt tid grundet en knæskade. 

Ligner Søgård er ude resten af sæsonen

- Det ser ikke alt for godt ud. Det ene bagerste korsbånd er delvist revet over, og der kan også være noget skade på menisken. Jeg fik skaden i kampen mod Otterup, men har dog spillet to kampe med knæet tapet op og synes egentlig, der er gået ok. Men nu går den altså ikke længere. og det er pisse irriterende, for jeg er i mit livs form og har en enorm spilleglæde sammen med gutterne her i klubben. Og da vi i forvejen har en smal trup, i hvert fald hvis man kigger på bagspillere, er det her rigtig træls, konstaterede Simos Søgård torsdag aften, hvor han var mødt op til træning for at træne i fitnesscentret.

Der er endnu ikke faldet en definitiv dom og diagnose med dertil hørende action på skaden, men vi skal desværre nok forvente, at den fantastiske håndboldspiller er ude for resten af sæsonen. Og det er en kæmpebét for træner Erik Flak og hans tropper.

For lige at toppe rækken af bad luck havde den unge bagspiller Benjamin Sønderby meldt afbud til kampen grundet private årsager. 

Simon Madsen og Simon Søgård var ikke med i den vigtige kamp i Rækker Mølle, og det var en klar svækkelse af holdet. Foto: Jim Hoff

Nøglekamp

Kampen mod Rækker Mølle var en nøglekamp for Give, der med en sejr kunne bevæge sig op i den mere spændende ende af rækken - og frem for alt skaffe sig lidt luft i forhold til den tunge ende i tabellen.

Men sådan gik det ikke - det blev hjemmeholdets vestjyske fightere, der trak det længste strå. Efter en pauseføring på 16-13 kunne Rækker Mølle trække sig tilbage med en sejr på 31-28. Med 5 minutter tilbage var det dog helt lige, hvor lystavlen sagde 27-27. Men hjemmeholdet var bedst i slutfasens sidste 5 minutter, som de vandt 4-1.

Med nederlaget placerer Give sig på rækkens 8. plads med 4 points for 6 kampe. Under sig i tabellen har man GOG Håndbold 2, med 7 kampe og 4 points, SUS Nyborg med 6 kampe 3 points og Sønderbord med 3 points for 5 kampe. 

Give spiller næste gang søndag den 19. november mod netop Sønderborg - mon ikke de fleste godt kan se vigtigheden af 2 points i den kamp! Det er en hjemmekamp - og her får Givegutterne i den grad brug for publikums støtte.

Statistik: 

Mål for Give HK: Magnus Taulbjerg 7, Adam Hansen 6, Sebastian Hansen 6, Jonas Bilberg 3, Mikkel Molbech 3 og Tobias Stange-Hansen 2. 

Redninger: Christoffer Adsersen 4 redninger på 13 skud og Jakob Skov 9 redninger på 30 skud. 

 

 Magnus Taulbjerg blev Gives topscorer med 7 mål. Foto: Jim Hoff