Give HK og Carl Büchmann har afbrudt samarbejdet

Han blev lanceret i april måned som den oplagte afløser for forsvarskrumtappen Mads Overgaard, der stoppede den aktive karriere. Og forventningerne til den dengang 20-årige Carl Büchmann var da også store. Men nu er Büchmann fortid i Give efter blot 6 kampe. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HÅNDBOLD: Midt i en svær tid med skader på vitale nøglespillere har Give HK valgt at afbryde samarbejdet med stregspiller Carl Büchmann, der kom til Give fra Fredericia HK ved sæsonstarten.  

Det var et samarbejde, der blev offentliggjort tilbage i april, hvor begge parter udtrykte store forventninger, og hvor det lå i kortene, at Büchmann skulle være den direkte afløser for forsvarsklippen Mads Overgaard der stoppede karrieren som aktiv efter sidste kamp i sidste sæson. 

Et oplagt valg med stort udviklingspotentiale - både for 2. divisionsholdet og Büchmann, men desværre gik det ikke som ønsket.  

Passede bare ikke sammen 

Det fortalte Give HKs formand for eliteudvalget, Henrik Henriksen, ved erhvervsklubbens samling før årets sidste hjemmekamp mod Kolding IF.  

-Vi har i denne uge meddelt Carl Büchmann, efter at han var vendt hjem fra skiferie, at vi ikke vil fortsætte samarbejdet med ham. Og at dette sker med øjeblikkelig virkning. Vi havde helt sikkert store forventninger til Carl Büchmann, men nogle gange passer tingene bare ikke sammen. Vi må bare konstatere, at Carl ikke passede med vores dna, og derfor var der ingen grund til at køre videre.  

- Her i klubben hylder vi eksempelvis princippet om, at man ambitiøst passer sin træning. Det ser vi som en selvfølge Når det er sagt, vil vi ønske Carl al mulig held og lykke med at komme videre i sin karriere. Vores sportslige sektor er i fuld gang med at finde nyt blod til truppen, så vi kan komme godt videre, lød det fra Henriksen.  

Avisen har kontaktet Carl Büchmann for en kommentar, men han er ikke vendt tilbage.

Give HK har afbrudt samarbejdet med Carl Büchmann, da han ifølge eliteudvalgsformand Henrik Henriksen ikke passede ind i klubbens dna. Foto: Jim Hoff

Møller i mesterlære hos Mads

I forbindelse med den ovenfor skitserede manøvre er Mads Overgaard, der er assistenttræner i klubben blevet genaktiveret som forsvarsspiller, og unge Casper Møller er kommet i “mesterlære” i forsvaret hos netop Mads Overgaard.

På den måde bygger man på fineste vis bro mellem fortiden og fremtiden.  

Casper Møller præsenterer vi senere her i avisen.