Give Kirke faciliterer indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Af sognepræst Therkel Havthorn 

Vil du være med til at gøre en forskel?

Du oplever sikkert en tid, hvor der er mange som bliver ramt af den ene katastrofe efter den anden. Det kan både være det naturlige katastrofer eller det kan være dem, hvor der står et menneske bag. Her kan man tænke, kan jeg gøre en forskel for de mennesker, som bliver hårdest ramt, eller kan jeg kun lade det stå til.  

Søndag den 10. marts er der landsindsamling for folkekirkens nødhjælp, og pengene i år går netop til dem, som er ramt af katastrofer rundt i verden. 

Der samles ind umiddelbart efter gudstjenesten den 10. marts

Indsamlingen vil ske umiddelbart efter søndagens gudstjeneste og vil have base ovre i sognehuset. Som indsamler skal du gå rundt to og to eller sammen med din familie, og ringe på folks døre, for at høre om de vil give et bidrag til folkekirkens nødhjælp.  

For hver indsamler der tilmelder sig, vil der blive plantet et træ i Malawi, og pengene går blandt andet også til Ukraine, som lider under krig og Sydsudan som kæmper imod oversvømmelser.  

Lad os sammen gøre en forskel for dem, som har brug for vores hjælp.  

Tilmeld på mail eller på selve dagen

Man kan tilmelde sig som indsamler til, undertegnede, sognepræst Therkel Havtorn på mail: tkha@km.dk hvor man skal skrive sit navn, sit telefonnummer, og man må også gerne skrive, om man er FDF eller spejder, så vil jeg sørge for at bestille et mærke hjem til jeres skjorte.  

Det vil også være muligt at tilmelde sig som indsamler, på selve dagen. 

Jeg håber, vi sammen kan være med til at gøre en forskel.  

Venlig Hilsen - Sognepræst Therkel Havtorn