Give Stadion lægger græstæppe til U13-pigernes pokalfinale 

Onsdag den 5. juni bliver Waldstadion i Give forvandler til det rene Wembley, idet der skal spilles pokalfinale i U13-pigerækken, hvor Stensballe IK tørner sammen med Varde IF. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

POKALFINALE: På selveste Fars Dag og Grundlovsdag den 5. juni inviteres der til pigebold af den højeste kaliber på Give Stadion. Her møder Varde IF og Stensballe IKs U 13-piger hinanden i et brag af en pokalfinale med kickoff klokken 19.00. 

Lars Petersen er med i en gruppe forældre fra Stensballe, som har besluttet sig for at denne finale skal være nem vaskeægte festdag for pigerne.  

- Vi er en gruppe forældre fra Stensballe, som arbejder på, at pigerne fra begge lejre skal have de bedste rammer og den fedeste dag ever. Vi har sat en masse ting i gang, så der kommer masser af liv på lægterne. Vi forventer omkring minimum 200 tilskuere.  

- Jeg har været i dialog med Hans Christensen fra Billethuset, og de åbner op for diverse salg, ligesom der kommer speaker på, samt en dommertrio hvilket pigerne aldrig har prøvet. Vi håber da også, at denne fine kamp kan lokke lokale folk op på stadion, hvilket kun er med til at gøre stemningen endnu bedre for pigerne, lyder opfordringen fra Lars Petersen.