Give Y’s Men’s Club på besøg hos Siemens 

Give Y’s Men’s Club er udover at være en forening, der støtter velgørende arbejde også en forening, der kommer ‘ud af huset’ og tager på for eksempel virksomhedsbesøg.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVE: Den 23.april gæstede de to Y’s Men’s klubber fra Give og Brande vindmøllevirksomheden Siemens Gamesa i Brande. Her fik de 18 deltagere en rundvisning af to kvindelige medarbejdere og havde en rigtig god informativ eftermiddag, hvor de kunne se udviklingen over mange år. 

Henning Iversen fra Y’s Men’s Club Give fortæller, at indtrykkene fra eftermiddagens rundvisning dog kun satte sig på nethinden og i det menneskelige hukommelseskort i hjernen, idet det ikke var tilladt at fotografere på vejen rundt i virksomheden. 

- Men en virkelig interessant eftermiddag, og for ikke så længe siden var vi på besøg i statsfængslet i Sdr. Omme, hvor det var helt forbudt at tage telefoner med ind. Vi måtte pænt aflevere dem ved indgangen. Vi kom dog ikke ud i selve fængslet men fik en god snak med fængslets præst, der sørgede for nogle gode og sjove fortællinger om livet i fængslet, fortæller Henning Iversen.