Givenederlag i Bredballe efter meget tvivlsomt føringsmål til hjemmeholdet

Givetræner Kasper Bach-Jensen var langt fra tilfreds med dommerindsatsen, da hans mandskab lørdag tabte 3-0 til topholdet Bredballe. Omvendt efterlyser han også mere attitude og gennemslagskraft fra sit eget hold i 2. halvleg.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

FODBOLD: Gives jyllandsseriehold skulle lørdag middag forsøge at følge op på 2-1 sejren sidste torsdag over Kolding B. i den svære udekamp mod topholdet Bredballe IF. Den mission lykkedes dog langtfra for de grønne, som måtte indkassere et 3-0 nederlag.

Det skete dog ifølge Givetræner Kasper Bach-Jensen på et tvivlsomt grundlag.

Kæmpefrispark til Give-keeper ved 0-1, men ….

-Vi spiller en fornuftig 1. halvleg og står ok på banen. Vi kreerer også nogle muligheder ikke mindst via nogle fine indlæg fra Victor Snoghøj, men her manglede vi lige de sidste marginaler i afslutningerne. Og så er det vi bliver hårdt ramt på et par hjørnespark, Hele to gange bliver vores keeper Philip Jensen holdt fast af en Bredballespiller, og anden gang scorer de så et meget tvivlsomt mål. Der var klokkeklart frispark til Philip, men det blev ikke dømt – og den slags er altså frustrerende, konstaterer Givetræneren.

Efter 0-1 målet får Give egentlig rystet skuffelsen fornuftigt af sig og er på vej tilbage i kampen, da holdet kort før pausen bliver fanget i et flot gennemspillet Bredballeangreb, og så stod der 2-0 til hjemmeholdet.

-Det mål dræbte stemningen på holdet, og folk hang noget med mulerne i pausen. Men vi fik snakket tingene godt igennem, for vi havde altså været godt med i 1. halvleg, så det var med troen på, at vi kunne komme tilbage, at vi løb på banen i 2. halvleg, fortæller Kasper.

Mangler saft og kraft i 2. halvleg

Men de sidste 45 minutter skulle ifølge Givetræneren vise sig at blive en skuffende affære set med Givebriller.

-Vi rammer slet ikke vores niveau i 2. halvleg. Vi gør det skidt på bolden, og vinder alt for få nærkampe og andenbolde. Her manglede vi attitude, vi er simpelthen for bløde i duellerne, og med den indstilling får man intet med i en kamp på udebane mod et godt hold som Bredballe. De kommer på 3-0 efter en time på en omstilling, og så var der ikke mere at hente i den kamp. Derfor er vi alle skuffede i dag. Vi leverer ikke varen i 2. halvleg, og vi skal simpelthen bare erkende, at man skal være der 100 procent i samtlige minutter, her i jyllandsserie 1-rækken.

-Efter kampen blev vi enige om at ryste skuffelsen af os og se frem mod næste opgave hjemme mod Aarhus 1900. At vi taber i dag er et lille skridt tilbage efter sejren i sidste uge, men nu skal vi steppe op og vise vores sande ansigt og styrke på hjemmebane.

Kantspiller Victor Snoghøj blev kåret til Gives Man of The Match efter en god kamp med mange fine offensive tiltag. Foto: Jim Hoff

Stærk kamp af ”Snog”

Victor Snoghøj blev Gives Man of The Match skarpt forfulgt af keeper Philip Jensen, der brillerede med et par flotte redninger. Også en god indsats af anfører Kasper Larsen i forsvaret, der nu to kampe i træk har vist sin styrke – uden at rode gule/røde kort til sig.

Efter nederlaget indtager Gives rækkens 2. sidsteplads md 3 points for fem kampe, og gæsterne fra Aarhus ligger liger over Give med 1 point mere for 4 kampe.

Næste kamp spilles lørdag den 4. maj hjemme på Waldstadion klokken 13.00 med Aarhus 1900.

Gives keeper, Philip Jensen, blev ifølge Givetræner Kasper Bach-Jensen snydt for et kæmpe frispark, da Bredballe nettede til 1-0 efter et hjørnespark. Foto: Jim Hoff