Glad lokal kroketklub: Total vellykket DM-stævne

Give Krocketklub havde i weekenden fået æren af at afholde DM i kroket for hold, og det gjorde de lokale værter fremragende. Der var ros fra alle sider til Giveklubben, der også selv hentede en sølvmedalje til klubbens pokalskab.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVE: Der var masser af skulderklap og ros til arrangørerne fra Give Krocketklub, da de i weekenden afholdt DM i kroket for hold i samarbejde med DGI.  
De gode kroketfolk fra Give havde i dagene op til det store stævne haft travlt med at gøre baner klar. Hele 26 baner skulle der sættes op, og Vejle Kommune havde sørget for toptrimmede græsplæner, der bestemt var et DM værdigt.  

Der var i alt 120 deltagere til DM, og de kom fra hele Danmark til Give for at dyste i det fine skakspil på græs.  
Lene og Jesper på Give Camping sørgede vanen tro for, at gæsterne fik god mad, og kroketklubben havde ud over velplejede plæner også sørget for helt eminent kroketvejr.  

Kroketklubben i Give fik masser af ros for deres håndtering af DM-stævnet - og det var de meget glade for. Her nyder de lige en kop velfortjent kaffe. Foto: Jim Hoff

Roserne stod i kø 

Avisens udsendte var på besøg ved DM søndag, og her løb jeg ind i en kvartet fra Vesterhede Kroketklub, De fire herrer havde netop vundet DM-guld i A2-rækken, hvor de blandt andet besejrede Gives fire spillere bestående af Herdis og Arne Nørtoft, Jørgen Worm og Bjarne Hansen. Gæstgiverne måtte dermed nøjes med sølv - men det var nu heller ikke så ringe endda.  
- Vi vil rigtig gerne rose Giver Krocketklub for at have afholdt et rigtig flot stævne Vi har spillet på nogle virkelig fine baner, og vi har fået en fantastisk forplejning i cafeteriet, hvor den har stået på lækker mad. Vi har aldrig spillet på så fine baner som her i Give - kæmperos herfra. Alt har bare klappet lige efter bogen, lød det anerkendende fra de fire danmarksmestre fra Vesterhede. 

Stolte og glade 

Arrangørerne havde også godt noteret sig den store tilfredshed med afviklingen af stævnet - og af den lækre mad. Og det var de vildt glade for.  

- For det første er det jo en stor fjer i hatten for os, at vi får lov til at afvikle et DM her i Give. For det andet er det dejligt, at Vejle Kommune sørger for at banerne bare står snorlige, stor tak til den dame, der klipper græs herude – det har hun dælme gjort godt, siger klubbens formand, Irene Højgaard. 

Hun følger op med at kreditere de 120 deltagere for at udvise stor sportsmands-ship.  

- Det er gået rigtig fint og helt uden problemer. Der har været en rigtig god stemning, folk har hygget sig både på banerne og ved fællesspisningerne. Vi er glade for, og stolte over, at det er gået så fint. Det er dejligt, at vi på den måde her er vi med til at sætte Give positivt på landkortet – nu taler de pænt om os i kroketklubber over hele landet, og det er jo bare super, lyder det fra en glad Irene Højgaard.

 Der var knald på i cafeteriet, hvor Lene og Jesper Gosvig sørgede for rigtig god mad til de 120 deltagere. Foto: Jim Hoff

Også stor ros fra DGI 

Medarrangørerne fra DGI leverede under præmieoverrækkelsen også en stor ros og tak til Give Krocketklub og Give Camping for begge parters præstationer under det forløbne DM.  
Og dermed kunne en stolt lokal kroketklub og de stolte 26 medlemmer af klubben ånde lettet ud efter en flot weekend med godt vejr, et superfint stævne og glade og tilfredse deltagere.  

Der blev spillet i 6 grupper med 4-mandshold, og der var DM-vindere fra både Jylland og Sjælland/København. Der blev spillet i rækkerne B2, B1, A2, A1, M2 og M1. 
Deltagerne kom fra Blære, Sinding, Skovlund, Lyne, Sydstevns, Harboøre, Køge, Vrensted, Tune, Ølgod, Bramming, Herlufmagle, Tarm, FK 73, Vesterhede, Kastrup, Give, Lind, Varde, Næsbjerg og Tårs.