Godt tænkt: 5 dage med sandt blomstermekka i Brugsen frem til Mors Dag 

Der er ret gode chancer for, at byens og områdets mødre kan blive godt forkælede til Mors Dag i år, og det handler om Brugsens traditionelle blomstermarked. I år starter eventen den 8. maj og kører så frem til og med netop Mors Dag.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HUS OG HAVE: Blomster og planter i massevis både udenfor og inde i forhallen, hele tiden friske forsyninger og så den helt store blomsterhyggedag på Kristi Himmelfartsdag, hvor gæsterne forkæles fra klokken 11.00 til 13.00 med friskristede gratis frankfurtere fra grillen serveret af de gode folk fra Brugsens bestyrelse, der sponsorerer 600 grillpølser. 

Løbende opfyldning  

Det er den velkendte formel, der i en del år efterhånden har gjort Brugsen i Gives blomstermarked til en attraktion, der tiltrækker folk fra nær og fjern. Et blomster- og plantemarked der strækker sig over i alt 5 dage, og dermed er der rig mulighed for at få tanket op både til bedene hjemme i forårshaven, terrassen, altankassen eller til vaserne inde i stuerne. 

-I blomsterafdelingen køber vi stort ind af planter, blomster, krydderurter med mere, som vi sælger til rigtig kundevenlige priser. I løbet af alle dagene vil der komme 4 lastbiler med i alt 150 vogne med blomster, fortæller uddeler Claus Villumsen, der ikke lægger skjul på, at det årlige blomster- og plantemarked er en event, som han glæder sig ekstra meget til.  

 

Foto: Jim Hoff

Stort udvalg 

Uddeleren oplyser, at kunderne vil kunne orientere sig i et bredt udvalg af blomster og planter. 

-Der vil eksempelvis være spanske margueritter, hortensia, tomatplanter, agurkeplanter, peber, flotte tagetes i bakker med 12 blomster og meget mere. Vi holder varelageret up to date over samtlige dage, idet der købes ind hver dag i uge 19 til de bedste dagspriser på auktioner i Holland og fra gartnerier i Danmark. Vi sørger for at alle leveringer er spredt ud på alle dagene, pointerer Claus Villumsen. 

Blomstermarkedet starter som sagt onsdag den. 8 maj, dagen før Kristi Himmelfartsdag, og slutter på selveste Mors Dag. Så kære mænd og børn derude: Her har I jeres livs mulighed for virkelig at forkæle jeres mor/kone, smiley.  

Blomstermarkedet vil blive afholdt med massevis af blomster både i Brugsens store forhal samt udenfor forhallen – og uddeleren gør opmærksom på, at der kan betales både uden for og inde i forhallen.