“Golfbyen” vokser: Lokalt firma bygger eksklusive boliger ved golfbanen

I starten at september trillede gravemaskiner og stærke gutter med skovle ind på det nye beboelsesområde ved golfbanen. Det nye projekt, som er det er 3. i området, hedder ‘Kirstine Madsens Vej, og her bygger Koncept Montage og Morten Michaelsen i alt 22 boliger til udlejning, mens danbolig, Give står for udlejningen.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

NYBYG: For cirka 14 dage siden gik Givevirksomheden Koncept Montage og tømrerfirmaet Morten Michaelsen for alvor i gang med deres nye fælles projekt tæt ved golfbanen i Give. Projektet hedder Kirstine Madsens Vej, og her bygger de to virksomheder i alt 22 lejeboliger med eksklusivt tilsnit.  

De råder over 2.1 hektar land i et område, der grænser op til en mose med en dertil hørende lille sø. Da der er tale om mosejord med lang vej til bæredygtigt muldunderlag, er der blevet brugt mange ressourcer og mandetimer på at få etableret et solidt jordfundament at bygge de 22 boliger på.   

- Det har naturligvis kostet en del ekstra at gøre jordbunden solid og byggeklar, men det har været alle pengene værd, for vi har her en virkelig fantastisk attraktiv beliggenhed. Husene kommer til at ligge i rolige naturskønne omgivelser, og nogle af beboerne vil også få direkte udsigt til søen i mosen – som for øvrigt udmærker sig ved noget meget klart vand, fortæller Tobias Langkjær, der er medejer af Koncept Montage og født og opvokset i Give.   

Henvender sig alle 

Der er samtidig med det pågående grave- og funderingsarbejde også gang i et arbejde med at etablere en såkaldt trampesti rundt om området, hvilket vil give hurtig adgang ud til vejen til golfbanen – hvis man nu gerne vil skynde sig derover og slå et par slag. 

- Det her projekt med de 22 luksuriøse boliger, hvor der er 2 enheder på 108 kvadratmeter og 20 enheder på 111 kvadratmeter, henvender sig til alle interesserede. Herunder også det lidt ældre publikum, idet planløsningen på alle måder er lavet i en ældrevenlig udgave. Er man glad for golf, er det jo også en unik mulighed her, men som sagt, så henvender vi os til et bredt publikum med de her huse, fortæller Lars Secher fra danbolig i Give. Danbolig, Give står for udlejningen af de 22 enheder.   

 Tobias og Christian er her klar ved den lille sø, der bliver en del af af herlighedsværdien på Kirstine Madsens Vej,. Foto: Jim Hoff

Der er kælet for detaljerne  

Lige nu er man i gang med at etablere veje, dernæst går man i gang med at støbe sokler, og så går man i gang med selve husene. Ønskescenariet er, at de første enheder bliver indflytningsklare til maj 2024. 

- Vi har en ambition om at skiller os positivt ud med det her byggeri. Vi har virkelig kælet for detaljer her. For eksempel kører vi med en ensidig taghældning, og det betyder, at vi kan køre op til kip inde i huset. Det giver en rigtig god rumfølelse og tilfører husene et moderne udtryk. De ligger i forvejen i et naturskønt område, hvor vi opfører store glaspartier med blik ud til søen, vi dropper gipspladerne og bruger akustikvenlige trolltex-plader i stedet for, og så er vi meget skarpe på at lave en meget funktionel og brugervenlig indretning. Eksempelvis med ovne, vaskemaskiner og tørretumblere i arbejdsvenlige højder, fortæller Tobias.   

Høj funktionalitet  

De to virksomheder har selv designet husene med projektleder Christian Aagaard fra Morten Michaelsen som pennefører. Her har man været meget opmærksom på funktionaliteten i husene. Arbejdshøjde ved bordplader i køkken og bryggers, to indgange til badeværelse, så gæster ikke skal gennem soveværelset, indbygget sæbeholder i brusenichen, et stort ovenlysvindue i badeværelset, der giver et flot naturligt lys. 

- Derudover følger en carport med et lille skur med til alle enhederne, hvor der er forberedt til el-bil, ligesom der også er forberedt til en robotplæneklipper. Der bliver etableret to terrasser med flisebelægning, så man kan nyde både morgen og aftensolen. I det hele taget har vi brugt rigtig meget tid til at tænke over, hvordan vi udnytter de 111 /108 kvadratmeter bedst og mest funktionelt – her er der ingen spildplads, og vi er ikke gået på kompromis med inventaret, fastslår Tobias. 

I forhold til energi og klima, er enhederne tilkoblet fjernvarmen, og de er alle forsynet med genvex, og de er naturligvis bygget efter tidens energimæssige foreskrifter og krav.

Specielt at bygge i sin hjemby  

Det er som sagt Koncept Montage, der udgør den ene halvdel af det nye byggeprojekt på Kirstine Madsens Vej, og her står Tobias Langkjær sammen med sin makker Jesper Kristensen som lokale håndværkere på mål for, at tingene bare spiller maks.   
 
- Det er klart, at man som lokal Givemand er ekstra meget oppe på dupperne for at levere et rigtig godt projekt her i byen, når man bygger nye huse. Det er bare noget helt specielt at bygge i sin hjemby, for her møder man jo folk alle steder i byen, enten i håndboldhallen eller i Brugsen, og de skal nok fortælle en, hvis tingene ikke er i orden – og det er helt ok. Det er i vores ånd, at tingene skal være 100 procent i orden.   
 
- Og så er det bare fedt at få mulighed for at stå for et lækkert byggeri på så fantastisk en beliggenhed som her. Det er man altså lidt stolt over, og vi håber bare, at de 22 enheder vil blive taget godt imod. Vi har brugt mange timer og ressourcer på at gøre det ekstra lækkert, siger Tobias.   

Hvis man vil have mere info om det nye byggeprojekt på Kirstine Madsens Vej, kan man kontakte danbolig på telefon 75 73 99 00, ligesom du her kan blive skrevet op på interesseliste.  
 
Med dette nye projekt i gang, er der nu hele tre byggeprojekter i gang i området ved golfbanen. I alt vil de tre projekter tilsammen tilbyde 214 enheder, og så er det vel ok at døbe det samlede projekt “Golfbyen”.