Hallen i Gives nye idrætscenter har fået sit navn: Fremover skal du til sport i Vestjysk Bank Arena 

Vestjysk Bank bliver hovedsponsor for Give Idræts Sundheds og Kulturcenter. Det blev afsløret ved en fin seance i den nye idrætshal tirsdag, hvor filialdirektør i Vestjysk Bank Lars Bodholdt, centerleder Martin Schmidt, GISK-formand Christian Christiansen og bestyrelsesmedlem Mads Vemmelund var til stede. Dermed står det fast, at den nye hal får navnet Vestjysk Bank Arena. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVE: Når det nye idrætscenter i Give har officiel åbningsdag den 2. marts klokken 13.30, bliver der samme dag udstedt en navneattest. Vestjysk Bank har nemlig erhvervet et arena navn i Give Idrætscenter på den nye idrætshal, som kommer til at hedde Vestjysk Bank Arena.

Navnet på idrætscentret blev afsløret tirsdag eftermiddag, hvor der var indkaldt til pressemøde i det nye center. Til stede var filialdirektør i Vestjysk Bank Give Lars Bodholdt, centerleder Martin Schmidt, GISK-formand Christian Christiansen og bestyrelsesmedlem Mads Vemmelund, og denne prægtige kvartet af både nuværende og tidligere sportsfolk havde naturligvis valgt midtercirklen i den nye hal som scene for deres spændende budskab.  

For det nye idrætscenter er netop en symbolsk midtercirkel i forhold til byens foreningsliv, hvor det er intentionen at samle idrætten i Give ét sted – nemlig i det nye idrætscenter, hvor navnet på hallen altså bliver Vestjysk Bank Arena.  

Vigtigt med lokal forankring 

Og det er netop disse værdier, som Vestjysk Bank vil støtte op om med deres sponsorat. Banken har via Den Jyske Sparekasses Fond i forvejen doneret 100.000 kroner til projektet, og nu kommer hovedsponsoratet oveni.  

Lars Bodholdt forklarer i forhold til, at man nu går ind og laver en flerårig aftale med GISK med dette hovedsponsorat, at det i forhold til Vestjysk Banks værdisætning ligger dybt forankret i bankens DNA at bidrage til det omgivende lokalområde gennem sponsorater. 

- Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi vi i Vestjysk Bank også mærker en kæmpestor lokal opbakning fra byen. Vi har været lokale i Give i snart 28 år, og gennem alle årene har vi lagt vægt på at støtte op om det lokale foreningsliv, fordi det er med til at gøre byen til et attraktivt sted at bo i. Og her har det stor betydning for såvel børnefamilier som de ældre generationer, at der er en bred vifte af fritidstilbud, man kan benytte sig af. Og det må man sige, at vi har her i Give. Vi har et meget aktivt foreningsliv, som drives af nogle stærke ildsjæle, der virkelig gør en stor indsats, lød det indledningsvist fra filialdirektøren. 

 

 Der var et begejstret firkløver, der i tirsdags kunne afsløre navnet på den nye idrætshal i det nye idrætscenter i Give. Foto: Jim Hoff

Et mødested for alle 

Her ligger han helt på linje med GISK-formand Christian Christiansen, der netop også fremhæver det nye idrætscenter som et mødested for alle, både de der dyrker sport, og de der ikke dyrker sport.  

-Det er ordet ‘fællesskab’, der er nøgleordet her. Som Lars siger, så er vi målrettet en række forskellige befolkningsgrupper. Vi henvender os til sportsfolk generelt, men også til børnehaver, dagplejere, bosteder, og vi er også godt på vej med gode tilbud indenfor handicapidræt. Her i det nye idrætscenter vil man fremover kunne deltage i events/arrangementer, kampe og større stævner. Nu har vi snart 3 haller, og lige nu er der godt run på de 2, der er i gang. Men med en hal mere kan vi tilbyde større fleksibilitet og bedre træningstider generelt il vores foreninger, og nu kan vi også begynde at tænke firmaidrætten ind, netop fordi vi får en større halkapacitet. 

Filialdirektør Lars Bodholdt er selv tidligere både håndbold- og fodboldspiller - og er her fanget ved et træf i bokseklubben i Give, så hans hjerte banker også for idrætten. Foto: Jim Hoff

Stolt over at bakke op om flot og stærkt projekt 

Den melding kunne Lars Bodholdt følge op på ved at pointere, at det netop er vigtigt, at byens foreninger har nogle gode rammer for at kunne udfolde sig aktivt. 

- Med det nye center får både idrætten og kulturen nogle fantastiske faciliteter. Og det vil vi som sagt gerne bidrage til. Derfor er vi da også virkelig stolte over at være hovedsponsor for GISK og for at lægge navn til den nye hal. Vi vil gerne kreditere for, at der er lagt mange gode kræfter og tanker i projektet. Vi ser dette nye center som et stort aktiv for byen, som rigtig mange mennesker vil få glæde af. 

Vestjysk Bank lægger i forvejen navn til idrætshaller i en række andre byer som eksempelvis Grindsted, Varde, Bording, Lemvig, Hvide Sande og Hadsten – og nu er Give så også kommet med på det landkort. 

God støtte til drift og udvikling 

GISK har i Vestjysk Bank altså fundet en stærk medspiller, som via dette hovedsponsorat med et fast årligt beløb er med til at holde det nye center kørende.  

-Vi er rigtig glade og taknemmelige for, at Vestjysk Bank på denne måde her går ind og bakker op om det nye idrætscenter. Dette sponsorat giver os ro i maven og er et godt supplement til både den daglige drift og centrets videre udvikling. Dette sammen med opbakningen fra andre gode sponsorer betyder, at vi nu kan se positivt fremad. Og i forbindelse med drift og generel udvikling af centret, så vil vi have en kommerciel tilgang til tingene, så der kan skaffes midler til som sagt både drift og ikke mindst udvikling, pointerer de tre herrer fra GISK. 

 

Vestjysk Bank vil bruge sponsoratet aktivt 

Lars Bodholdt pointerer, at dette ekstra sponsorat til GISK ikke betyder, at Vestjysk Bank skærer ned på begunstigelsen af andre foreninger, der måtte søge midler hos banken og hos Den Jyske spareklasses Fond.  

-Vi vil stadigvæk hjælpe andre foreninger på samme niveau som hidtil. Vi er eksempelvis i forvejen sponsorer hos fodbold, boksning og håndbold her i byen, og at vi nu går ind som hovedsponsor for GISK betyder bestemt ikke, at vi skærer ned på støtten til de her foreninger eller andre foreninger for den sags skyld.  

-Og så vil jeg godt også lige understrege, at vi i forbindelse med tegningen af dette hovedsponsorat selvfølgelig vil bruge det aktivt og herigennem blandt andet tilbyde vores kunder forskellige tilbud og arrangementer med mere. Vi vil være byens bank og give noget retur til alle i lokalsamfundet. Vi er stolte af at være hovedsponsor og navnesponsor af byens nye store flotte projekt, og vi glæder os til åbningen lørdag den 2. marts, hvor vi håber, at så mange som overhovedet muligt vil være med til at indvie Vestjysk Bank Arena. 

Hvis du vil vide mere om Vestjysk Bank, kan du klikke her!