Henning is back: Klubikon genindtræder som træner for kampbokserne

Efter en pause på et par år vender Henning Wirenfeld Sørensen tilbage som cheftræner for kampbokserne i Give Atlet Klub, hvor han afløser den tidligere IBF-Baltic mester Jeppe Morell.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

BOKSNING: Kampbokserne i Give Atlet Klub får ny ’gammel’ chef, idet klubikonet Henning Wirenfeld Sørensen overtager tøjlerne efter den tidligere IBF Baltic mesterskabet i letsværvægt, Jeppe Morell, der har coachet kampbokserne i GAK i et par år.

- Jeppe har ikke tid til at køre til Give og træne vores kampboksere mere. Han er startet på politiskolen, og samtidig skal han også være far, så har han takket af for denne omgang, fortæller Henning Wirenfeld.

 Den tidligere topbokser, Jeppe Morell, har trænet GAKs kampboksere i nogle år, men nu siger han stop grundet arbejde og familieforøgelse. Foto: Jim Hoff

- Give Atlet Klub er min klub

Det er altså ham, der går ind som ny cheftræner for GAKs kampboksere, og det er bestemt ikke nogen hr. hvemsomhelst, der her træder ind ad døren i bokseklubben. Han har været tilknyttet i 12 år, og selv om han for 4-5 år siden stoppede som cheftræner for kampbokserne, har han hele tiden været med på sidelinjen i klubben og givet en hånd/næve med i ny og næ.

- Give Atlet Klub er jo min klub. Her har jeg hjertet med. Jeg har været her i mange år, og jeg kender jo alle i og omkring klubben, så da formanden fortalte, at man skulle på jagt efter en ny cheftræner til kampbokserne, tog det ikke ret lang tid for ham at overtale mig til et comeback her i klubben, fortæller Henning.

Han overtager en kampboksertrup på 4-5 boksere, og dem skal han træne sammen med Margit Weber, Johnny Morell, Troels Møller, Brian Nielsen og Jes Vorbeck.

Jes Vorbeck er en af de trænere, som Henning kommer til at arbejde tæt sammen med, når han overtager posten som cheftræner for GAKs kampboksere. Foto: Jim Hoff

Mere ud af huset og sparre med andre boksere

Der vil, oplyser den nye head coach, altid være minimum 2 trænere klar til at tage sig af bokserne til træning, så de er i gode hænder.

- Vi træner fast her tirsdag og torsdag, og så sker det jo også at men får nogle fikse ideer og smider nogle ekstra træninger ind i kalenderen. Vi skal mere ud at besøge andre klubber med vores kampboksere, ligesom vi også skal have besøg af andre klubber her i Give. Det er med til at udvikle bokserne, og de kan lære meget af at sparre med andre boksere, end dem de løber på til hverdag her i klubben. Jeg har et rigtig fint netværk indenfor bokseverdenen, så vi skal nok få stablet noget samarbejde på benene med en masse klubber, siger Henning.

Kæphest: Kondition!

Henning har som sagt træner klubbens kampboksere før, og her ved bokserne godt, hvad, der venter dem, når de til august for alvor går i træningslokalet med den erfarne boksetræner.

- Jeg vægter meget højt, at mine boksere er i forrygende god kondition. Det kan ikke nytte noget, at man er teknisk dygtig, hvis man ikke kan stå distancen i sidste runde. Så der vil blive gået til vaflerne fra dag et med at få konditionen på plads, det garanterer jeg for, konstaterer Henning med et stålsat blik og et stort smil.

Efter sommerferien genoptages den seriøs boksetræning for kampbokserne igen i uge 34 – og et godt råd herfra til bokserne: Sørg for at møde frem i god form, ellers kommer det til at gøre ondt de første par uger.

 

 De unge fremadstræbende diplom- og kampboksere kan se frem til at få nok at se til med det fysiske, når Henning Wirenfeld tager over. Foto: Jim Hoff