Historisk tiltag på Thyregod Kro: Nu kan du få takeaway burgere

Efter opstarten af køkkenet og restauranten på Thyregod Kro har kok Henning Christensen søsat flere fine tiltag. Og nu er han klar med endnu et nyt tiltag, der kan gøre starten på det nye år lettere for nogle. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

THYREGOD: Det bliver helt historisk, når Thyregod Kro her mellem jul og nytår åbner for konceptet ‘takeaway-mad’. Det er nemlig ifølge kroens køkkenchef, Henning Christensen, aldrig sket før på kroen, at man har tilbudt takeaway til kunderne.  

- Det er en nyhed det her tiltag, og vi mener det seriøst. Vi står klar med hele 5 biler, der er klar til at køre ud og levere maden til folk. Vi leverer i en radius af 20 kilometer fra 1. januar i tidsrummet 14.00 - 21.00, og det man kan bestille, er lækre burgere/burgermenuer. Vi tilbyder 3 forskellige burgere, Thyregod Burger 1,2 og 3. Varianterne afhænger af, hvilket tilbehør, man ønsker, og man kan se de forskellige burgere her i avisen eller på vores Facebookside, forklarer Henning. 

Alle 3 burgermenuer er inklusive pommes fritter og en ½ liters sodavand, og hvis man bestiller inden den 28.12. Klokken 12.00, er prisen 100 kroner. Herefter stiger prisen 25 kroner. Det koster 25 kroner at få bragt maden ud.  

Oplagt ide til nytårsdag 

- Nytårsdag er traditionelt årets største takeaway-dag. Mange magter ikke rigtigt at lave mad efter en festlig og måske lang og våd nytårsaften, så derfor bestiller mange maden udefra. Og her vil jo megegt gerne byde ind med en rigtig dagen-derpå-venlig menu. De burgere vi laver her, er naturligvis af lækkert oksekød og af en størrelse, så man bliver rigtig mæt. Det er simpelthen nogle gode store bøffer, understreger Henning. 

Han håber naturligvis, at dette for Thyregod Kro så historiske koncept vil blive taget vel imod af kunderne. 

- Jeg tror virkelig på denne her ide, og jeg er i hvert fald indstillet på at gå tidligt i seng nytårsaften og på at holde mig skarp, så jeg er 100 procent klar til en forhåbentlig travl nytårsdag, lyder det fra den rutinerede kok med et stort smil. 

Det vil fremgå af annoncen her på Vores LoakAvis' hjemmeside, hvilke telefonnumre, man kan ringe på for at bestille takeaway til nytårsda.

 Burgerne findes i tre varianter, hvor det handler meget om fyldet/tilbehøret til burgerne.Foto: Thyregod Kro