Hole-in-one på personalesiden: Golfklubben har fundet sit nye trænerteam 

Give Golfklub pr. 1. april har indgået aftale med Andreas Thune Hansen, der bliver klubbens nye golftræner. Med på holdet har Andreas Johannes Odderskjær, der har titlen som trænerelev, og dermed stiller klubben igen med fuldt hold på trænersiden. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GOLF: Hen over påske kom der gode nyheder fra golfklubben, der har været på trænerjagt, siden Karsten Kirsch bekendtgjorde sin opsigelse. Kirsch har været protræner i Give siden februar 2019, men skifter her i 2024 til Silkeborg Ry Golfklub. 

Bestyrelsen har siden, det blev offentliggjort, at Kirsch søger nye fairways, været på målrettet og intens jagt efter en ny protræner, og op til påske kunne klubben så melde ud, at kabalen nu er gået op. 

Nyt trænerteam på plads 

-Vi kan med stor glæde fortælle, at vi pr. 1. april har indgået aftale med Andreas Thune Hansen. Andreas er pt. pro i Brande Golfklub, hvor han fortsat vil være 50 procent af tiden. Med sig har Andreas, Johannes Odderskjær Jensen, som er trænerelev.  

-Johannes har bestået den praktiske eksamen med udmærkelse, men afslutter først sit elevforløb til efteråret. Det vil således fortsat være et team af to kompetente, dygtige, energiske og rare pro’er, som I fremover vil møde, lyder det i meddelelsen fra Give Golfklub. 

 

 Johannes Odderskjær Jensen bliver en del af det nye trænerteam i Give Golfklub som trænerelev. Privatfoto

Træningslektioner fortsat inde i kontingentet 

Give Golfklub kan i forbindelse med offentliggørelsen af det nye trænerteam oplyse, at konceptet for træning vil være uændret, hvor lektioner er indeholdt i kontingentet. Bookning af træning vil fortsat foregå i Proplanner. 

-Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet med vores nye proteam og vi er fortrøstningsfulde og sikre på, at vi har fundet en god løsning til glæde og gavn for klubbens medlemmer, hedder det i meddelelsen fra golfklubben. 

Thune Hansen: Glæder mig til komme ind under huden på Give Golfklub  

For Andreas Thune Hansen er Give Golfklub langt fra fremmed golfterritorium., og han glæder sig til at komme i gang i klubben sammen med sin makker.  

-Som gammel Brande-dreng og golfspiller gennem mange år, er jeg kommet en del i Give Golfklub som gæst, men nu får jeg mulighed for at komme mere ind under huden på klubben og mærke og fornemme den gode atmosfære, som er i klubben, og som Give Golfklub er kendt for. Jeg ved, at min gode elev Johannes også glæder sig, så vi ser meget frem til samarbejde. 

Her er det golfklubbens bestyrelsesformand, Stephen Bihl der hilser Andreas Thune Hansen velkommen under fanerne i Give Golfklub. Foto: Give Golfklub 

Golf Network Denmark åbner shop i Give Golfklub 

Med proteamet følger også shoppen. Det er Golf Network Denmark ApS, som åbner shop i Give Golfklub. Andreas Thune Hansen er medejer af GND, og de vil fremadrettet stå for driften af shoppen, som vil føre alle de gængse mærker og brands.  

Bestyrelsen pointerer afslutningsvist, at shoppen ikke fra første dag vil være spækket med varer, men den bliver løbende fyldt med varer og forhåbentlig gode tilbud.