Hvad skal du give i julegave i år: Hvad med Queen Machine & Kandis

Til Black Friday kan du møde Give Open Air, der sælger de første 250 billetter til 399 kroner. Her kan vi breake de to første navne til musikfesten i juni 2024: Kandis og Queen Machine! 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

OPEN AIR: Så er de første to navne til One Air 2024 sluppet ud. Det bliver ingen ringere end Kandis, der åbner ballet, mens selveste Queen Machine får fornøjelsen af at lukke festen ned. 

-Vi er i bestyrelsen vildt begejstrede over, at det er lykkedes vores musikbooker, Henrik Henriksen at lande de her to bands. Det er to stærke og populære navne, der helt sikkert vil trække masser af folk ned på Open Air pladsen, siger Lars Hougaard fra Give Open Airs bestyrelse.  

Kandis åbner som sagt ballet, og dermed føjer de sig til listen af populære danske bands/solister, får lov til at sende de første musikalske bøger ud over folket. Et band med stor tiltrækningskraft på en meget bred målgruppe, og et band, der helt sikkert kan sætte godt gang i festen med en masse velkendte ørehængere, som folket kan synge med på.  

Genial julegave og mandelgaveidé 

Velkendte ørehængere får vi også, når kopibandet Queen Machine går på scenen en time før midnat. De hat gæstet Open Air flere gange – og hver gang har de taget kegler big time med deres helt fantastisk take på Queen og legendariske Freddy Mercury.  

-Det er jo en hel toplagt julegave- eller mandelgaveide, at købe en billet til Open Air til Black Friday. Bedre gave kan man da ikke ønske sig med de to fede navne på plakaten – og husk så, at der kommer 3-4 yderligere gode navne, som vi breaker hen over foråret, siger Lars. 

Man skal live bemærke, at man kun kan betale med kontanter eller med mobile pay denne aften ved Open Air-pavillonen, der vil stå lige ved siden af kroen over for Give Bog & Leg. Her koster de første 250 solgte billetter billetter blot 399 kroner. Derefter er prisen 499 kroner, og i ugerne op til Open Air stiger den til 599 kroner.  

Billetterne vil også kunne købes via Ticketmaster, og Lars gør opmærksom på, at fra 1. juni, så stiger billetprisen til 599 kroner pr. stk.  

 

Kandis og Queen Machine kommer til Open Air i til juni 2024. Collage: Jim Hoff