Hvem fortsætter, hvem stopper? Markante nyheder på ledelsesfronten fra Give HK

I forbindelse med årets første hjemmekamp kunne Give HK under erhvervsklubbens spisning breake et par opsigtsvækkende nyheder angående den sportslige ledelse i klubben. En markant skikkelse i klubben stopper efter 11 år, mens der er aftaleforlængelse til Flak og Overgaard. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HÅNDBOLD: Han startede som træner i klubben, da han tilbage i 2013 overtog trænerposten efter Søren Godtfredsen. I december 2016 blev Kedde Jensen også sportschef og var både træner og sportschef frem til sæsonafslutningen i april 2017.  

Han har beklædt jobbet som sportschef siden, men når denne sæson slutter den 5. april er Kedde Jensen-æraen i Give HK også slut.  
Det oplyste Give HKs formand for elitebestyrelsen, Henrik Henriksen, i forbindelse med erhvervsklubbens spisning før 2. divisionsholdets hjemmekamp mod GOG. 

Sportschefstillingen nedlægges: Det handler om økonomi

- Vi har efter grundig gennemgang af vores budgetter fundet det svært at opretholde funktionen som sportschef i klubben. Derfor har vi besluttet, at vi desværre må skære den stillimng væk, når denne sæson er slut. Og det gør virkelig ondt på både os og Kedde Jensen, som jo har beklædt posten som sportschef i 7-8 år.

- Kedde er selvfølgelig ked af denne her beslutning, men har udfører sin rolle i klubben frem tilk sæsonafslutningen, og han går også ind og bliver træner på 3. division sammen med Christian Skagen Pedersen for resten af sæsonen, idet tidligere træner Peter Thuun har fået job som dametræner i Vejle Håndboldklub, lød forklaringen på den opsigtvækkende nedlægning af sportschef-posten i Give Håndboldklub.

Kedde Jensen har gennem samtlige sine 11 år i Give Håndboldklub altid været topengageret - uanset om det var som træner eller sportschef. Men ved sæsonens udgang er det slut, stillingen som sportschef i Give HK nedlægges af økonomiske årsager. Foto: Jim Hoff

Hele trænerteamet forlænger med 2 år

Ved samme lejlighed kunne elitebestyrelsesformanden også oplyse, at 2. divisionsholdets cheftræner, Erik Flak, har forlænget sin aftale med 2 år, så han er på plads frem til sommeren 2026.  

Det samme gælder assistenttræner Mads Overgaard, der også har sat sin underskrift på en 2-årig forlængelse med Give HK.  Derudover har målmandstræner Morten Dueholm også forlænget med 2 år, ligesom videoanalytiker Christian Bay også er med i trænerteamet de næste to år. 

- Det er virkelig dejligt, at alle 4 har sagt ja til en forlængelse. Det giver ro på bagsmækken, at hele træner-setuppet er intakt de næste par sæsoner, pointerede Henrik Henriksen.

På spillersiden er det blevet et farvel til Benjamin Sønderby, der er vendt tilbage til Grindsted, mens Gustav Carstensen vil prøve lykken i AGF.

- Det er vi selvfølgelig kede af, men når det er sagt, vil vi ønske dem begge held og lykke - og vi får dem jo se igen, når de skal møde Give HK i henholdsvis 2. og 3. division. Til gengæld håber vi, at vi på næste torsdag til kampen mod Otterup at kunne præsentere 5-6-7 spillere, der er klar til at tage en tørn for Give næste sæson, lød det fra Henriksen.

Cheftræner Erik Flak (tv.) og assistenttræner Mads Overgaard har begge forlænget deres kontrakt med Give HK for 2 år. Foto: Jim Hoff

Give Håndboldklubs formand for elitebestyrelsen, Henrik Henriksen, kunne fortælle, at klubben nedlægger stillingen som sportschef, og at man forlænger aftalen med cheftræner Erik Flak og assistenttræner Mads Overgaard med to år. Det samme gør sig gældende for målmandstræner Morten Dueholm og videoanalytiker Christian Bach. Foto: Jim Hoff