Hyggelig kulmination på flot sæson: Klubmestrene i GLIF badminton er fundet 

Som afslutning på sæsonen har GLIF Badminton afholdt interne klubmesterskaber i den 30. april. En god eftermiddag og aften, hvor der også var en fin hyldest til klublegenden Ib Jessing for 40 år i klubben. 

Af Jim Hoff og Flemming Alexandersen jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE FORENINGSLIV: De lokale fjerkrigere i Grønbjerg Langelund Idrætsforening kan se tilbage på en rigtig fin sæson med flotte resultater og godt sammenhold i klubben.  

Ungdomstræner Flemming Alexandersen fortæller her om sæsonen og har lavet en opgørelse over klubmestre og de folk, der blev hædret da klubben afholdt klubmesterskaber 30. april i Elkjærhallen. 

Stærk træningsindsats bag de gode resultater 

-Sæsonen har været rigtig god med mange fine præstationer til diverse stævner, træningsstævner, begynderstævner og almindelige stævner med megaflotte resultater. Det er de unges spilleres træningsindsats der skaber de fine resultater, fortæller Flemming og tilføjer:  

- Der skal lyde en stor tak til alle, der gennem sæsonen har stillet op, når der var brug for hjælp, specielt seniorerne har stillet op, når der var brug for en sparringspartner til ungdomsspillerne. Så tak til alle for en rigtig god sæson, jeg håber, at alle vil være med til at gøre næste sæson endnu bedre både til træning og stævner. Til sidst lige en venlig reminder om sommertræning både tirsdage og fredage. 

 

 Flemming Alexandersen, forrest til venstre, kan berette om en god sæson 2023-24 med mange flotte præstationer af GLIF-spillerne. Foto: Jim Hoff

Hyldest til Ib 

Flemming har gennem flere år arbejdet tæt sammen med Ib Jessing, der samme aften kunne fejre 40-års jubilæum i klubben, og det er en præstation, som Flemming gerne vil kommentere på: 

-Jeg har gennem en årrække været Ibs hjælpetræner, det har været nemt, hyggeligt og lærerigt. Ib har været og er stadig et stort aktiv for klubben, han er utrolig vellidt af børn, forældre og seniorspillere. Han har et fantastisk tag på især de helt unge spillere, som han med stor tålmodighed viser vej ind i badmintonspillet. 

Der skal herfra lyde stor respekt for det arbejde som Ib har lagt og stadig lægger i trænergerningen. Jeg bøjer mig i støvet: 40 år som frivillig badmintontræner, den slags er der ikke mange af, tror de er en uddøende race. Derfor må flaget i top og Ib bør hyldes. 

  

Ib Jessing blev hyldet for sine 40 år i badmintonklubben i GLIF. Foto: Jim Hoff

Her har vi så resultaterne fra det fine og hyggelige badmintonstævne: 

Gruppe 1: Guld til Milea, sølv til Leon og bronze Asger og Äskell 

Gruppe 2: Guld til Emilie, sølv til Nikolaj, bronze til Cathrine 

Gruppe 3: Guld til Christian, sølv til Nicolas, bronze til Rune 

Gruppe 4: Guld til Mikas, sølv til Marius, bronze til Esther og Lucas 

Gruppe 5: Guld til Signe, sølv til Patricia, bronze til Steffen og Søren 

Hyldest af gode kammerater 

Herefter blev der udvalgt pokaler til forskellige spillere, og denne gang handlede det ikke så meget om præstationerne på banen, men om de menneskelige og de sociale kvaliteter.  

Bedste kammerat (valgt af spillerne):  Emilie Og Christian 

Trænernes valg: Nikolaj, for hans venlige og hjælpsomme må at være på. Juliane, gør virkelig en forskel for de spillere hun hjælper og er bare altid positiv, glad og hjælpsom. 

Hjælpetræner Patricia skal heller ikke glemmes, har været hjælpetræner gennem flere år gør det rigtigt godt, en stor hjælp for os og er meget vellidt af de andre spillere. 

Flemming omtalte også klubbens nye hjælpetrænere Äskell, Bjarke, Eline, Mikkel og Juliane i rosende vendinger, og afslutningsvist rettede Flemming en stor tak til Sportigan i Give for sponsorater og samarbejde. 

 Du kan se flere fotos fra klubmesterskaberne HER

 

 Alle klubber har brug for gode kammerater. Her ser vi 4 af slagsen fra GLIF badminton. Foto: Jim Hoff