Hyggelig weekend på Haughus Gods i Jelling den 11- 12 Maj 

Lørdag den 11. maj holder Haughus Gods ved Jelling i samarbejde med Haveselskabet Sydøstjylland plantemarked. 

JELLING: I skrivende stund er vi 22 stande på gårdspladsen, et par få stykker ved man, hvad har med. Det er bl.a den lokale mikro grønthandler, Kræmmerhuset i Brande, der har flotte rust ting med til haven, er par kræmmere der plejer at være med til Haughus Gods’ udendørs marked, kommer med forskellige udendørs ting og sager. 

-Og så har vi dem fra haveselskabet, det er jo sådan at deres medlemmer dukker op mellem klokken 8.00-9.30 og stiller op. Hvor mange der kommer, ved vi ikke. Der plejer at komme nok til, at der både er stande på gårdspladsen og i parken bag ved hovedbygningen, oplyser Kim fra Haughus Gods. 

Han kan ydermere oplyse, at har man lyst til at sælge haverelaterede ting, er man velkommen til at booke en stand på www.haughus.dk 

-3x3 meter koster 100 kroner og går til haveselskabet. Det bliver en rigtig hyggelig dag med masser af hyggelige snakke og gode handler. Det koster 20 kroner i entre om lørdagen. 

Hygge på godset på Mors Dag 

Søndag den 12. maj, er der vinyludsalg på over 30.000 vinylplader i hal 3. Der gives 25 procent på alle vinylplader, dog ikke nye og dem med gule mærker. Sidst vi havde vinyl salg var der godt med mennesker i hal 3, forklarer Kim og tilføjer:  

-På søndag er det jo mors dag, og vi har lavet et tilbud på 3 tarteletter, med 1 øl el vand, og kaffe og jordbær lagkage til en rigtig fin pris. Pt. har vi 92 gæster, der kigger forbi, så vi har lige sat en venteliste på, så ser vi på torsdag, om vejret det holder, for så kan vi også åbne op for 50 gæster på terrassen med udsigt ud over parken. 

Haughus Gods’ 2000 kvadratmeter store indendørs kræmmermarked har selvfølgelig også åben begge dage. Her finder man bl.a nips, møbler, keramik, glas, brugt værktøj, nyt træ, legetøj, strik, vinyl plader, lamper, dimser og meget andet. 

-Caféen byder også begge dage på frankfurtere med brød, sandwich, 6 slags smørrebrød, fyldt croissant, kaffe & kage og kolde & varme drikke Hvis man har lyst, kan man også stå på gårdspladsen om søndagen og sælge ud af sine lopper. Og bemærk at der er gratis entre om søndagen, oplyser Kim.