Ida og Rikke udgør nu det nye stærke team i Kom og Træn

I forbindelse med flytningen af Kom og Træns fitnesscenter fra Ikærskolen til det nye idrætscenter ved Søndermarkskolen i Give sker der også en forandring i ledelsen af centret. 23-årige Ida Bak Hansen er pr. 1. marts trådt ind som fast makker og wingman for Rikke Ringsted. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

FORENINGSLIV: Kom og Træn er som alle nok ved flyttet fra pavillonerne ved Ikærskolen over i de nye lækre faciliteter i det nye idrætsenter ved Søndermarksskolen. Men det er ikke den eneste nyhed, Kom og Træn kan lancere i disse dage.  

Foreningen har nemlig ansat 23-årige Ida Bak Hansen, som pr. 1. marts sammen med nuværende centerleder, Rikke Ringsted, skal stå for den daglige drift af Kom og Træn.  

Rikke er et velkendt ansigt hos medlemmerne i Kom og Træn, idet hun på frivillig basis har haft nogle hold omkring step og step/styrke.  

Nyuddannet fysioterapeut

-Jeg er i år blevet færdiguddannet som fysioterapeut, men det er svært at finde job i den branche, idet der bliver rigtig mange uddannet. Derfor var jeg helt med på ideen, da Kom og Træn tilbød mig at blive makker med Rikke som en slags fitnesscenter-assistent. Jeg har også et job som servicemedarbejder på sygehuset i Gjødstrup, så de 24 timer her i Kom og Træn passer perfekt ind i mine planer, siger Ida, der er bosat i Grindsted sammen med sin kæreste. 

Sammen med Rikke vil hun stå for den daglige drift hos Kom og Træn i en fleksibel ordning, der er rigtig god for begge piger.  

-Jeg er jo i gang med at åbne et klinikfællesskab sammen med Tanja Juhl Bach i midtbyen i Give, og derfor var det perfekt, at Kom og Træn fik ansat Ida. Det betyder, at mine arbejdstider kan gå op, det betyder fleksibilitet, og det betyder også, at der altid vil en af os til stede i centret. Og for rent personligt ser jeg frem til at få en god sparringspartner og teammakker, lyder det med begejstring i stemmen fra Rikke.  

Tilbyder at lave træningsprogrammer

Ida er som sagt uddannet fysioterapeut, og de kompetencer, hun har tilegnet sig her, vil naturligvis kun være med til at gøre hende til en god samarbejdspartner for centrets medlemmer. Men lige her og nu, er det ikke tanke, at hun skal udføre fysioterapeutiske behandlinger.  

-Vi vil gerne arbejde hen imod, at det bliver muligt for os her i Kom og Træn at tilbyde fysioterapi her i centret. Det er jo et eller andet sted oplagt. Men lige her og nu er det ikke aktuelt, idet der skal en masse administration og jura på plads, inden vi kan gå i gang med det. Og vi følger naturligvis lovgivningen, men lad os nu se, om vi ikke på sigt kan tilbyde fysioterapi med Ida som tovholder, siger Jacob Egebjerg Vestergaard, der er formand for styregruppen i Kom og Træn.  

Ud over at være Rikkes faste makker vil Ida stadigvæk være med omkring diverse holdtræninger, ligesom hun også vil tilbyde planlægning af træningsprogrammer til medlemmerne.  

Kom og Træn har fået tilført Ida Bak Hansen, der skal hjælpe centerleder Rikke Ringsted med at stå for den daglige drift. Her er det frmanden for Kom og Træns styregruppe. Her er det Jacob Egebjerg Vestergaard, der overrækker en velkomstbuket til Ida. Foto: Jim Hoff