Inspirationsaften med Bodil & Birgitte: Du ved hvad du skal, men gør det ikke!

To lokale kvinder har fundet hinanden i et spændende samarbejde, hvor de kombinerer deres viden og erfaring fra respektive virksomheder, Freemind og Job og Liv. Målet er at give folk redskaber til at flytte sig fra fastlåste forhold i enten livet og jobbet. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

Bodil Thing er indehaver af Freemind, hvor det handler om personlig udvikling. Bodil er psykoterapeut, kropsbehandler og intuitiv guide og mentor. Birgitte Jæger er indehaver af Job og Liv hvor det handler om kommunikation, ledelse, samarbejde, rekruttering, teambuilding og medarbejdersamtaler. Hun arbejder også med adfærdspsykologi, coaching og barriereøvelser, som kan hjælpe folk til at ændre de svære udfordringers betydning. 

De to kvinder har fundet hinanden i et stærkt samarbejde, og det er nu anden gang, at de er ude med en inspirationsaften, hvor de vil dele deres viden og erfaring om, hvordan sind, krop, mindset og mål hænger uløseligt sammen, med de valg vi tager. 

Positiv livstilgang

Overskriften for denne aften er “Du ved, hvad du skal, men du gør det ikke! 

- Det er vores mål at flytte folk væk fra de fastlåste tilstande, som de kan opleve både privat og i deres jobs. Det handler om at gøre noget ved tingene, at få en positiv livstilgang, og at gå fra tanke til handling i forhold til livsstilsændringer. Her kan Bodil og jeg med hver vores baggrund dele ud af vores erfaringer og viden og fortælle om succeshistorier, give redskaber til personlig udvikling, komme ind på betydningen af de vilkår vi har med i rygsækken, og hvor meget du kan flytte med en god portion selvindsigt og mindset, forklarer Birgitte Jæger.  

Hvad har du brug for, for at skabe det liv du ønsker?

- Det er vores klare ambition at få nogen skubbet videre i livet. I dag lever vi i et samfund, hvor vi er ramt af begrænsninger og ret fastlåste overbevisninger. Her kommer vi på banen med spørgsmålet: Hvad har du brug for, for at skabe det liv du ønsker? Hvordan kan vi hjælpe dig til at du kan sætte fokus på din egen succes i job og liv samt personlige udvikling og til at støtte dine drømme og visioner, tilføjer Birgitte.  

Det er gratis at deltage, og det foregår torsdag den 18. januar 2024 kl. 19.00 på Hastrupvej 22 i Thyregod. Der er plads til 8 personer, så derfor er tilmelding nødvendig. 

Tilmelding kan ske til Bodil eller Birgitte på jobogliv.com på Messenger.