Jubel i maskinrummet bag Danmarks hyggeligste havefest: Give Open Air kommer ud med et overskud på 350.000

Man anede nok hvor det bar henad efter en fremragende 2023-udgave af Give Open Air, hvor der var massiv opbakning til Danmarks hyggeligste havefest ved Huset og i Gullestrups Have. Og nu kan formanden for bestyrelsen overbringe det glædelige budskab, at Open Air også er på plakaten i 2024 efter et flot overskud her i 2023.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVE: Der er gode nyheder på eventfronten her i Give, og det handler om Give Open Air, hvor der nu er sluppet gode og positive tal ud fra førerbunkeren i bestyrelsen.

Det er formanden for bestyrelsen i Open Air, Lise Andreasen, der kan levere det glædelige budskab.

- Vi er stadig ikke helt færdige med regnskabet, men vi kan se, at vi cirka havner på et overskud på 350.000 kroner. Det er lidt større end sidste år, og taget i betragtning af at musikken er steget med omkring 20 procentsiden 2022, og alt andet også er steget i pris, er vi virkelig godt tilfredse med resultatet, lyder det fra en glad forkvinde.

Kæmpetak til sponsorer, frivilliger og borgerne

Lise Andreasen kender nok succesens fædre og mødre, for hun sender på bestyrelsens vegne en kæmpestor tak til alle musikfestens sponsor for deres flotte støtte til Give Open Air.

- Og så skal der naturligvis også lyde en kæmpestor tak til alle frivillige, der har hjulpet op til dagen, på selve dagen og også med oprydning dagene efter. Derudover skal der også lyde den allerstørste tak til alle gæster til festen, hold op hvor er Give-folket bare gode til at feste sammen, pointerer Lise og tilføjer med et stort smil:

 - Det er så fedt og et kæmpe privilegium at få lov til at arrangere en fest af denne størrelse i vores allesammens dejlige by. Ja ved du hvad, faktisk er vi så glade, at vi har besluttet, at vi naturligvis skal have Give Open Air i 2024.

Vender stærkt tilbage den 15. juni i 2024

Lise kan allerede nu melde ud, at datoen bliver lørdag den 15. juni, og at både Huset og Gullestrups Have er booket.

- Vi glæder os allerede, og bestyrelsen er godt i gang med de indledende øvelser. Vi håber på lige så stor opbakning i 2024 som her i 2023, lyder det fra Lise, der nu kan se tilbage på to gange Give Open air i overskuddets og succesens tegn.

Vigtigt for Give med en god og velbesøgt festival; det er med til at give byen et godt renommé, og mentalt er det guld værd for en by af vores størrelse, at vi kan levere events på det her niveau.