Kælder-vin fejrer Give-rommens 10-års fødselsdag til Black Friday

Danmarks måske hyggeligste vinkælder er naturligvis også med på Black Friday-bølgen, og her står Johnny og Malthe klar med en masse fine “spirituelle” indslag, goodiebags, konkurrencer og gode tilbud til folket. Og massevis af smagsprøver. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Det bliver en begivenhedsrig aften for de kunder der besøger Kælder-vin til Black Friday. Johnny Mortensen og hans nye wingman, Malthe Overmark, har massevis af fine ting på programmet. 

Det er i år et helt specielt år, hvis vi snakker Give Rom. Det er i år, at den populære rom kan fejre 10-års jubilæum - og det i den fine anledning endda i en større flaske, men dog kun i begrænset antal, og selvfølgelig med masser af smagsprøver. 

- Dette år er helt specielt for Give Rommen, da vi kan fejre 10-års jubilæum, som er noget, vi er meget stolte af at kunne præsentere. Derfor har vi i år valgt at gøre noget, vi aldrig har gjort før. De første 200 flasker af denne efterhånden ikoniske Blend sælges i en 70 cl flaske, til samme pris (375 kroner) som en almindelig flaske 50 cl. Her får man altså 40 procent ekstra i forhold til normalen, fortæller Malthe. 

100 goodiebags på højkant 

Han kan også fortælle, at der vil være en ekstra motivation for kunderne til at komme hurtigt ind i en specialafdeling af butikken denne dag. Der er nemlig en fed gave til de hurtige. 

- Der vil være goodiebags til de første 100 i Kælder-vin’s  ‘Selvbetjent Gaveshop’. Nu er det et år siden, vi lancerede Kælder-vin’s ‘Selvbetjent Gaveshop’, og interessen for konceptet har været overvældende. I år til Black Friday vil vi give en goodiebag til de første 100 (1 pr. gruppe/familie), som logger sig ind i Kælder-vin’s ‘Selvbetjent Gaveshop’. Der vil stå en medarbejder, som vil guide jer igennem systemet. Vores goodiebags er fyldt med lækre varer fra butikken, samt lidt overraskelser. Goodiebagen har en minimumsværdi af 200 kroner, fortæller Malthe.  

Uden mad til drikken ….... 

Nu består livet jo ikke udelukkende af flydende fortræffeligheder, der skal også lidt fast føde (kendt som fast food) til, og på den konto har Kælder-vin allieret sig med pølsevognen Hos Jensen, der helt i dagens ånd er på plads med et bredt udvalg – naturligvis til Black Friday-priser 

- Pølsevognen vil være at finde på vores parkeringsplads, og alle kunder, som besøger pølsevognen, har mulighed for at deltage i en konkurrence om at et arrangement med Hos Jensen’s pølsevogn til en værdi af 2000 kroner, oplyser Malthe. 

Lokal ølbrygger på besøg 

Men det stopper ikke her med ‘gaveregne’, for denne aften har butikken besøg af Graham fra bryggeriet BLAS fra Randbøl i Danmarks måske hyggeligste smagelokale. Og det er der en helt speciel årsag, forklarer Malthe: 

- Vi har de sidste par måneder udvidet vores øl-sortiment i Kælderen, hvor BLAS er et af de nye bryggerier, vi er begyndt at få øl fra. BLAS er beliggende i Randbøl, og vi synes, det er megafedt, at vi har et så dygtigt bryggeri så lokalt. Til Black Friday er vi så heldige at få besøg af Graham, som driver det lille mikrobryggeri med stor personlighed og kæmpe passion. Han vil stå i buen i kælderen og dele smagsprøver ud, samt fortælle om hans øl og hans bryggeri. 

Sidst men ikke mindst afholdes der en konkurrence i butikken, hvor man ved besøg i Kælderen eller Kælder-vin’s ‘Selvbetjent Gaveshop’ har mulighed for at deltage i en konkurrence om at vinde en vinsmagning for 15 mand til en værdi af 2000 kroner.  

Selvfølgelig i Danmarks måske hyggeligste smagelokale. 

 

Johnny Mortensen og Malthe Overmark er klar til at give Kælder-vins gæster til Black Friday en god aften med masser af gode smagsoplevelser. Foto: Jim Hoff