Klar ultimo 2023: Alt går efter planen med byggeriet på Bregnhoved Have

Byggeriet på Bregnhovedvej med projektnavnet Bregnhoved Have, går helt efter planen. Her bygges der en række nye dobbelt- og rækkehuse, der i alt har 48 enheder, der ligger fra 92 til 95 kvadratmeter. Fredag den 25. august var er rejsegilde for håndværkerne.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

NYBYGGERI: Området ved golfbanen i Give er blevet centret for et regulært byggeboom i Give. Her skyder der nye rækkehuse op i en lind strøm, og fredag den 25. august kunne PMG Properties fra Vejle, bygherren bag det nye projekt Bregnhoved Have, holde rejsegilde for de første huse på matriklen.

- Vi bygger i alt 48 enheder på 92-95 kvadratmeter. Lige nu går alt efter planen, så vi forventer, at husene er klar til indflytning ultimo 2023, fortæller Preben Grundtvig fra PMG Properties. Boligerne henvender sig bredt til såvel familier og seniorer, og man vil kunne vælge mellem 3 eller 4 værelser.

Preben Grundtvig fra PMG Properties og ejendomsmægler Maiken Nørtoft fra RealMæglerne var klar, da der fredag den 25. august blev afholdt rejsegilde for håndværkerne på Bregnhoved Have-byggeriet. Foto: Jim Hoff

 10 er skrevet op til en bolig

Allerede nu kan man skrive sig op til en bolig på Bregnhoved have hos ejendomsmægler Maiken Nørtoft. Om ikke så lang tid er projektets hjemmeside klar, og så kan man også skrive sig op til en bolig her.

- Her fredag den 25. august har jeg allerede skrevet 10 navne op på en liste med folk, der er interesserede i at få en bolig her. Og husene ligger jo også rigtig godt, tæt ved golfbanen og skoven og i behørig afstand fra Diagonalvejen. Når hjemmesiden for alvor kommer op at køre, kommer man ind på en rigtig flot side, men lige nu er vi nødt til at vente på, at alt er clearet ned til den mindste detalje, inden vi kan gå online. Man kan dog godt allerede nu se dele af projektet på bregnhovedhave.dk, fortæller Maiken Nørtoft.

Jack Lynge fra Lynge Nielsen A/S kunne berette om en fin og driftsikker proces omkring byggeriet, hvor der også var ros til de mange fremmødte håndværkere. Foto: Jim Hoff

Skifer og bambus: Bæredygtigt og energirigtigt byggeri

Preben Grundtvig kan fortælle, at en af grundene til, at man kan holde tidsplanen, hænger sammen med at PMG Properties selv er med i koordineringen af de elementer, som husene opføres af. Her skal man ikke igennem forsinkende mellemled.

- Vi går meget op i at bygge grønt. Og tænker på den konto også gerne ud af boksen. Her bruger vi for eksempel skiffer i stedet for mursten. Skiffer har en høj genanvendelighed og er bæredygtigt. Vi bruger også bambusmaterialer til skure og hegn, og har stor fokus generelt på at bruge miljørigtige materialer. Så alt i alt leverer vi her et meget energirigtigt byggeri. Nogle af husene vil også blive forberedt til el-biler med egne el-standere, fortæller Preben Grundtvig.

Det var Jack Lynge, fra entreprenørfirmaet Lyng Nielsen A/S, holdt rejsegildetalen, og herefter var der, som vi siger i sportsverdenen, i den grad kamp om pladserne ved den opstillede pølsevogn.

Ønsker man mere information, kan man henvende sig til Maiken Nørtoft på tlf. 7023 2280 eller på mail: 7323@mailreal.dk.

Der var stabilt run på den opstillede pølsevogn, hvor de kronisk sultne håndværkere hygge sig ad libitum med den danske nationalspise. Foto: Jim Hoff