Komik på Kroen serverer lækker sprød comedyflæsk med vaskeægte standup-sovs

Mon ikke de fleste efterhånden har en god ide om, hvad det er der er på spil, når Henriksen og Hoffe inviterer til ‘Komik på Kroen’. Her er der linet en række pivsjove komikere op på scenen til stor og bred morskab for publikum. Et alsidigt og bredt appellerende komisk festfyrværkeri, og torsdag den 4. april kan igen komme til lattermuskelfitness med Lill, Bang og Svendsen. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

UNDERHOLDNING: Kroen i Give er for længst klar med den store underholdningskalender for 2024, og en fast del af event-kalenderen er det herlige koncept ‘Komik på Kroen’, hvor en række af de bedste, sjoveste, skøreste og kærligste danske stand-uppere giver den gas fra scenekanten i den gamle krosal.  

Komikerne elsker at komme til Give, de elsker konceptet ‘Komik på Kroen’, også fordi det er anderledes i forhold til de mange andre steder, de optræder - fordi Give stiller med et meget bredt sammensat publikum, hvor aldersgruppen spreder sig lige fra teenagere til folk på 90 og lidt derover. 

For publikum her på egnen er det en kærkommen lejlighed til at stifte med standup og det endda live, hvor man er så tæt på komikerne, at man kan dufte, hvad de har fået at spise, inden de hopper på scenen.  

Over 50 års comedy-erfaring på scenen 

Den 4. april skal vi så på den igen, når triumviratet Lill, Bang og Svendsen indtager Give med deres fælles show, der også kører på en landsdækkende turne. Det bliver med medarrangør Daniel Hoffe som vært, en rolle han har haft flere gange til Komik på Kroen. 

-Det er et virkelig stærkt lineup, vi kan præsentere for publikum den 4. april, når de tre rutinerede og hamrende sjove komikere Daniel Lill, Carsten Bang og Jakob Svendsen, kommer her til Komik på Kroen. Med deres over 50 års samlede comedy-erfaring har de virkelig noget på tallerkenen, når de serverer dagens ret: Hamrende sprød comedyflæsk med vaskeægte standup-sovs, lyder med stilsikker retorik fra ‘Hoffe’.  

Der er tale om tre veletablerede navne inden for comedy-branchen med indbygget lattergaranti, og billetter til denne omgang af Komik på Kroen kan man købe her på Billetten  

Dørene åbner klokken 19.00 og showet, der starter klokken 20.00, er delt op i 3 gange 30 minutter. Det er også muligt at købe billet i døren.