Kreativ naturpige er den nye boss på kommandocentret i golfklubben

1. marts trådte Mette Foldager fra Grejs ind ad døren i Give Golfklub, ikke for at spille golf, men for at tiltræde stillingen som sekretær i golfklubben. Hun afløser dermed Lone Baunsgaard Neupart, der har været klubsekretær i Give Golfklub siden 2015, og som i oktober 2022 startede som forretningsfører i Trehøje Golfklub.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVE: Give Golfklub har fået lukket hullet efter nu tidligere klubsekretær Lone Baunsgaard Neupart i oktober 2022 startede som forretningsfører hos Trehøje Golfklub. Pr. 1. marts er Mette Foldager fra Grejs tiltråds stillingen som klubsekretær i Give, og dermed kan man igen stille i stærkeste opstilling på kontoret i golfklubben.

I den mellemliggende periode er det bestyrelsesmedlem Jette Hansen, der har løftet en lang række kontor- og administrationsopgaver for klubben.

Mette Foldager bor i Grejs med sin mand Jesper Just Nielsen. Parret har tre voksne børn, og så kommer vi til 60.000 kroners spørgsmålet. 

- Mette, spiller du golf, siden du søger en stilling som klubsekretær her i Jyllands hyggeligste golfklub?

Havde lyst til at prøve noget helt andet 

Og her kan vi med det samme godt skyde den tanke ned. 

- Jeg har aldrig haft noget med golf at gøre, hverken som aktiv spiller eller på andre måder. Jeg har i mange år arbejdet som koordinator og med marketing indenfor boghandel- og legetøjsbranchen både hos Indeks Retail, Kontour og Kids Cool Shop. Men jeg følte, at jeg var kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg havde lyst til at prøve noget andet, og derfor søgte jeg stillingen her i Give Golfklub, fortæller Mette Foldager.

Og det er noget helt andet at sidde med det administrative ansvar og de mange forskellige daglige gøremål i en golfklub end at står for koordination og markering i en boghandlerkæde.

- Jovist, det her er noget helt, helt andet. Jeg er på nogle områder ganske uprøvet i det her, så jeg har da fået kamp til stregen her i starten. Rollen som PR-ansvarlig og marketingskoordinator kender jeg så til gengæld rigtig godt, og det er også en stor del af arbejdet her, for det er vigtigt, at vi er meget synlige på de sociale medier og viser, hvem vi er, og hvad vi står for, siger Mette. 

Naturpige med stærk kreativ side 

Lige her og nu handler det altså rigtig meget for Mette om at finde sin vej i maskinrummet, og at lære klubbens folk og indre mekanismer at kende. Derfor har hun da heller ikke været ude at svinge med golfkøllen endnu. Men det kommer måske – det vil hun bestemt ikke udelukke.

- Jeg har da været ude at se golfbanen. Jeg fik en af de første dage her en flot VIP-tur i golfvognen rundt på hele banen. Og det var en smuk tur i flotte naturomgivelser, hvilket tiltaler mig meget. I det hele taget er jeg noget af en naturpige. Jeg nyder at tage ud i naturen, og at tage på skovture – og så er min store hobby mine islænderheste, og det giver også virkelig mange fine oplevelser i naturen, fortæller Mette.

Udover naturens udbud af fine oplevelser nyder Mette også at være kreativ. Hun maler, strikker og laver keramik, når der skal kobles af.

Her er der højt til loftet 

Hun er blevet rigtig godt modtaget i golfklubben i Give, hvilket naturligvis har gjort hendes indkøringsperiode lettere.

- Det har været meget positivt at starte i det nye job her i golfklubben. Der er mange forskellige opgaver, det er maget afvekslende,og så er folkene her bare så søde, rare og positive. Og så er jeg virkelig imponeret over de frivilliges indsats her i klubben – her er det højt til loftet.

- Jeg har også været begunstiget af, at Jette Hansen i en overgangsperiode har været her til at hjælpe mig i gang på kontoret, så jeg har bestemt ikke fortrudt mit jobskifte, pointerer Mette med et stort smil.

Mette Foldager tiltrådte 1. marts 2023 som ny klubsekretær i Give Golfklub. Hun har tidligere arbejdet med marketing og administration hos forskellige boghandler kæder. Foto: Jim Hoff

Nyt projekt: Skal have flere kvinder i klubben 

Hendes første store marketingsprojekt handler om kvinder og golf.

- Det handler om, at vi gerne vil have flere kvinder ind i klubben. Derfor lancerer vi nu et tiltag for begyndere, der kommer til at køre hver tirsdag fra den 25. april fra klokken 17.00 og et par timer. Det handler om at lære at spille golf, naturligvis, men det handler i høj grad også om at tilbyde kvinderne at blive del af et hyggeligt netværk, fortæller Mette og tilføjer:

- Efter hver træning er der lagt et spændende program med lidt god mad, lækre goodie bags og god underholdning. Jeg brænder virkelig for det her projekt og håber, at det kan tiltrække en masse kvinder til klubben.

Her i uge 30 afholder golfklubben den traditionelle golfuge, hvor der kommer gæster til klubben fra hele landet, så her er der rigeligt at se til for Mette, når i omegnen af 1600-1700 gæster skal gennem systemerne.