”Kriminelt” besøg hos den lokale boghandler

Byens nye boghandel og livsstilsbutik er ikke kun en butik, hvor der sælges bøger, legetøj, skoletaser osv. fra sortimentet. Det er også en butik, hvor indehaver Heidi Nørbo Rasmussen vil trække folk ind til forskellige events. Og det fik vi en smagsprøve på i sidste uge.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

BUTIKSLIV: I slutningen af april måned åbnede Heidi Nørbo Rasmussen sin butik Give Bog & Leg – din livsstilsbutik på Torvet i Give. Ved åbningen fortalte hun, at det også vil blive en del af butikkens koncept, at der vil blive afholdt diverse events og arrangementer både for voksne og børn.

Blandt andet var de tale om møde med forskellige forfattere, og netop sådan et træf fandt sted tirsdag den 13. juni, hvor den stor på krimi i butikken. Med besøg af to kvindelige kriminalforfattere.

Ikke sidste gang med forfatterbesøg

I anledningen af udgivelsen af deres bog "Natjæger", var de to forfattere Line Holm og Stine Bolther på rundtur i landet for at signere deres bøger, og denne tirsdag bragte deres vej dem forbi Give Bog & Leg.

Her kunne man få en hyggelig snak, få signeret en bog eller to og naturligvis møde de to kvinder, der regnes for nogle af Danmarks bedste krimiforfattere. 

- Det bliver ikke sidste gang, at Give Bog & Leg vil få besøg af forfattere og andre spændende personligheder. Det vil blive annonceret i butikken og på Facebook og instagram, så find os og følg os, siger Heidi Nørbo Rasmussen.

Om Stine Bolthers og Line Holm

Stine Bolthers er journalist foredragsholder og forfatter. Hun har arbejdet på mange forskellige medier som alt fra tilrettelægger til videojournalist og tv- og radiovært. Hun har i løbet af sin journalistiske karriere haft stor berøring med kriminalstof i mange facetter.

Hun har skrevet en række krimijournalistiske værker med forskellige medforfattere og et par selvstændige krimier. I 2006 udkom bogen ‘Drabschefen’, og i 2009 debuterede hun som romanforfatter med thrilleren ‘Hævn’. I 2010 udkom interviewbogen ‘Det perfekte mord’, biografien om Ove Dahl, ‘Drabschefens nye sager’, udkom i 2012, fulgt op af ‘Drabscheferne’ i 2016. Siden har hun udgivet bøgerne ‘De syv dødssynder’ (2018), Opklaret (2018), Jeg som anklager (2019), ‘Kommissæren’ (2019) og senest krimien ‘For barnets bedste’ (2020) sammen med Line Holm.

Line Holm (f. 1975) er dansk journalist og forfatter. Hun har en bachelor i idehistorie fra Aarhus Universitet og blev i 2004 uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun er fast skribent for Berlingske, har modtaget Kristian Dahls Mindelegat og blev i 2011 og 2012 nomineret til Cavlingprisen for sit journalistiske arbejde. Hun har skrevet bogen ‘Kuppet – historien om danmarkshistoriens største kup’ i 2013, og 'For barnets bedste' (2020) er hendes debut som fiktionsforfatter.