Laura fik æren af at klippe snoren til mor og fars Rema-butik i Give

Så skete det! Efter lang tids venten kunne Rema 1000 i Give slå dørene op – og det endda på en smuk formiddag, hvor solen skinnede ned på de mange ventende kunder i køen udenfor butikken. Indenfor stod det nye købmandspar i Give, Concordia og Dennis Hansen og ventede topspændte med sommerfugle i maven. Endelig var det åbningsdag! 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Torsdag formiddag klokken 7.30 begyndte de første biler og folk at møde op på p-pladsen foran det nye Rema 1000 i Give. Det var 1. åbningsdag efter flere måneders ombygning og ‘Rema-fisering’ af den tidligere Aldi-butik – og det var der mange borgere både i og udenfor Give, der havde ventet på. 

Inde i butikken var samtlige ansatte klar til at tage mod kunderne, og flere folk fra Rema-toppen i Danmark var mødt frem for at bakke op om den nye butiksåbning. Den røde løber var lagt frem foran butikken, og den røde snor var hængt op, så der kunne foretages en rigtig officiel indvielse af butikken.  

Laura og den gyldne saks 

Der var stor spænding omkring hvem der skulle have æren af at klippe den røde snor og dermed udføre denne klassiske symbolske åbningsceremoni. Nu er det ingen hemmelighed, at det nye købmandspar, Concordia og Dennis Hansen, går ind i dette nye projekt her i Give som familie – en samlet enhed, der bakker op om det nye købmandsliv. 

Derfor kom det da heller ikke som en overraskelse, at det blev parrets datter, Laura, der fik den gyldne saks i hånden, og som fik æren af at klippe den røde snor.

Give en by med stort Rema 1000-potentiale 

Men først skulle der lige holdes et par åbningstaler, først af Remas områdedirektør Morten Bruhn, der satte en tyk streg under Remas store begejstring over endelig at kunne åbne i Give, som han betegnede som en god, driftig by med et fint potentiale.  

Derefter var det byrådsmedlem Søren Broch (V), der fik lov til på kommunens vegne at hilse Rema 1000 velkommen til Give.  
- Vi er mange der har ventet længe på, at I skulle åbne. At Give nu får en Rema 1000 bliver helt sikkert et stort aktiv for Give og omegn, og butikken skal nok trække endnu flere kunder til Give, hvilket byens andre butikker også vil komme til at nyde godt af, lød det blandt andet fra Søren Broch.  

Og så var det Laura-tid! 

Massiv kundetilstrømning 

Sammen med sin mor førte hun med stilsikker, og lidt rystende, hånd den gyldne saks hen mod den røde snor. Klip, sagde det, og dermed havde Laura live åbnet mor og fars nye Rema-butik i Give – og den seance udløste naturligvis klapsalver fra det tilbuds- og Rema 1000 hungrende folk.  

Derefter væltede det ind med folk i butikken – og så kørte det bare derudaf. Der blev hurtigt brug for alle kasseapparater efterhånden som folk med fyldte kundevogne kom forbi – og den ellers ret så voluminøse p-plads med de 80 store p-pladser til den 1200 kvadratmeter store butik, var godt fyldt op i en grad så de tilstødende butikkers p-pladser måtte tages i brug.  

Og dermed kan vi konstatere, at Give har fået en ny detailhandel, og hjerteligt velkommen til byen til Concordia og Dennis – og deres to børn Laura og Oliver.  

Du kan se flere fotos fra åbningen HER