Lokal rideklub udvider aktivitetspaletten med “Hobby Horse”

Søndag den 26. november sker der ting og sager i ridehallen hos Give Egnens Rytterforening, der denne dag inviterer til åbent hus hvor man præsenterer “Kæphesteridning” også kendt som Hobby Horse. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

Give Egnens Rytterforening starter en helt ny aktivitet op: Klubben åbner nemlig et hold med kæpheste-ridning eller "Hobby Horse", som det også kaldes.

Det fortæller Laila Stausbøll fra bestyrelsen i Give Egnens Rytterforening, og lanceringen af det nye hold kommer ikke bare ud af den blå luft.  

- De sidste to år har klubben haft et "Hobby Horse" arrangement i alle skoleferier, så børn i Vejle Kommune kunne melde sig til en dag med forskellige aktiviteter med kæpheste. Vi har fået mange forespørgsler om, om det var muligt at gå til denne aktivitet i rideklubben. Nu sker det så, fortæller Laila.  

 

Foto: Give Egnens Rytterforening

Åbent hus på søndag 

Klubben har allieret sig med Tinna Maria Brinch Sørensen, der skal være tovholder på Hobby Horse-tiltaget, og holdet kommer til at køre hver onsdag i ridehallen på Grønborgvej fra kl. 16. 00.  

Her drejer det sig om spring, leg og hygge med kæphestene - og hinanden, selvfølgelig. Hvis man ikke selv ligger inde med en kæphest, kan man låne en i rideklubben. Første gang kæphestene bliver trukket ud af stalden bliver onsdag 6. december.

-I forbindelse med lanceringen af det nye Kæpheste-hold holder vi Åbent Hus i ridehallen på Grønborgvej 14 på søndag 26. november kl. 10.00-11.30, hvor man kan komme og høre mere om aktiviteten, og der er fri leg i ridehallen for alle kæpheste, oplyser Laila Stausbøll. 

Kontaktperson og tilmelding angående kæphesteridning sker til Tinna Maria på tlf. 29 86 97 73 

Foto: Give Egnens Rytterforening