Mænd og maskiner: 180 gæster til tredobbelt jubilæum i Blåhøj

Den 27. marts blev der afholdt jubilæum hos Blåhøj Vognmand og Skærlunds Maskinstation. En rigtig fin dag med flot opbakning fra 180 gæster. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BLÅHØJ: Det var hele 3 jubilæer, der blev fejret onsdag den 27. marts i Blåhøjhallen. Blåhøj Vognmand fejrede 5-års jubilæum, Skærlund Maskinstation fejrede 30-års jubilæum og maskinstationens medarbejder Henning Bruun kunne fejre 10-års jubilæum. 

Sammenlagt kunne der altså fejres 45-års jubilæum, hvor venner, familie, kunder og forretningsforbindelser kiggede forbi til et muntert møde.  

Og det blev en fortræffelig dag, som Brian Kieffer, der er indehaver af Skærlund Maskinstation og Blåhøj Vognmand ser tilbage på med stor glæde og taknemmelighed.  

Snupper gerne 10 år til 

- Sikke en dejlig dag og hold nu op et flot fremmøde. Cirka 180 gæster kiggede forbi og var med til at markere mit jubilæum. Kæmpe tak for alle hilsner, gaver og ikke mindst det, at så mange tog sig tid til at kigge forbi.  
 
-Der var kolde øl, kaffe og kage og ikke mindst pølsevognen med hotdogs og Blåhøj Burger. Så er det ingen sag at se fremad og fortsætte derudad, så Henning og Jeg er blevet enige om af tage 10 år mere, lyder det fra en begejstret Brian Kieffer.  

Lidt historik:  

Brian Kieffer startede egen virksomhed i 1994, hvor han startede ud med en traktor og en gyllevogn. Og så gik der løbende vokseværk i tingene, så i 2004 købte Brian en maskinstation i nabolaget, hvilket resulterede i, at han kunne udvide virksomheden til også at omfatte ballepresning og møgspredning.

I 2007 vovede han pelsen og solgte al sit landbrugsgrej og fokuserede herefter udelukkende på entreprenørarbejde. Og det gik godt. I dag fremstår jubilarens virksomhed som en pålidelig partner for forskellige kommuner og vejdirektoratet, ligesom virksomheden også løser en række opgaver indenfor entreprenørbranchen.  

Der ligger også faste entrepriser med Terranor A/S om at slå rabatgræs, og derudover udfører Brian og hans virksomhed også opgaver for vindmølleindustrien. 

Skærlund Maskinstation og Blåhøj Vognmandsforretning beskæftiger i alt syv kompetente medarbejdere, som alle kan bidrage med deres arbejde uanset om det drejer sig om entreprenørarbejde, gravearbejde eller lastbil kørsel.