Mange glade vindere til Påske-jackpot i Give

Give Handel & Erhverv har været på banen med endnu et af mange fine tiltag i byen, hvor det handlede om konceptet hedder Påske-Jackpot. En seance, der strakte sig fra den 21-26. marts, og hvor handelsstandsforeningen satte 10.000 kroner på påskespil.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Hvis man foretog sin handel i en af Give Handel & Erhvervs medlemsbutikker, kunne man i dagene 21-26 marts skrive navn og telefonnummer bag på bonnen, aflevere den i butikken, hvor man havde handlet.

Dermed deltage man i en lodtrækning, hvor GHEs formand og næstformand, Hanne Lund og Søren Grunnet, den 27. marts fortog en udtrækning af de heldige vindere, der 1:1 kunne vinde værdien af den bon, de havde afleveret. 

Hanne Lund kan fortælle, at udover at sætte de 10.000 solide danske kroner på spil, så havde Give Handel & Erhverv også sat chokoladepåskeæg ud i alle byens aktive butikker, så der var lidt sødt til kunderne at hygge sig med. 

 Dejligt at gøre folk glade

-Onsdag blev spændingen udløst, og her kan jeg godt afsløre, at det er en af de allerbedste ting ved at være med i bestyrelsen i GHE - det er altså, når man kan ringe en vinder op og fortælle, at vi har et gavekort til dem, fortæller Hanne og tilføjer: 

-Vinderne var rigtig glade for, at de nu kan forny deres shoppetur i Give. Der var enighed blandt vinderne om, at Give er en dejlig handelsby med et bredt udvalg, som vi skal huske at bakke op om. 

Hanne fik foreviget to af seancerne med vinderne. Det var Martin Ravn, som fik et gavekort på 985 kroner. Hans originale bon var klipning af familien hos Salon 1400, og den anden heldige vinder, der blev foreviget, var Hanne Juul Nielsen fra Brande, som havde shoppet for 1.500 kroner i Sportigan.

Nu kan de to, og de andre vindere, bruge samme beløb i en af de mange medlemsbutikker i Give. 

 

Hanne Juul Nielsen fra Brande vandt et gavekort på 1500 kroner, som hun kan bruge frit i butikkerne i Give. Privatfoto

Martin Ravn får her overrakt et gavekort på 895 kroner af Hanne Lund, formanden for Give Handel & Erhverv. Privatfoto