Mangler du svar om din person og ting i dit liv - så prøv en weekend med tarotkort i Harresø 

Harresø Have inviterer nysgerrige og dem der mangler svar i og til livet til en tarotkortweekend 22. juni og 23. juni, hvor man får besøg af Karin Sølby, som er en sand mester i arbejdet med tarotkort.   

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVSKUD: I weekenden den 22.-23. juni inviterer Harresø Have på “tarotkort-weekend”. Og hvad er tarot kort så, tænker du måske, kære læser. Jamen hvorfor ikke lade mesteren herself forklare begrebet og tankerne bar tarotkortlæsning.  

Selvudviklende værktøj

- Tarot er et fantastisk selvudviklende værktøj, som kan fortælle, hvad der ligger til dig og hvilket fokus der kan tjene dig bedst, og der er også rig mulighed for at belyse en konkret situation som du ønsker at blive guidet i, lyder det indledningsvist fra Karin Sølby, som tilføjer:  

- Derfor er det også givende at opleve 1:1 session, hvor vi sidder overfor hinanden, og jeg laver det fulde oplæg på dig, og du kan stille spørgsmål. Jeg lægger forskellige oplæg som samlet giver dig et godt helhedsbillede af din person, alt det gode og de udfordringer der ligger til dig samt hvordan du kan håndtere alt dette. 

 

 Karin Sølby står tarotkortlæsning i Harresø HAve i weekenden den 22-23. juni. Privatfoto

Fortrolighed i højsædet

Karin pointerer, at hun ikke videregiver information om sygdom eller død, og at man skal være obs på, at der kan komme meget information til en under tarokortlæsningen, men hun understreger også, at man ikke behøver ikke være nervøs for, om man kan huske alt.  

- Det der resonerer i en, er det man husker og tager med dig. Jeg oplever, at mange af mine klienter spørger ind til en hændelse eller en kommende situation, som de behøver vejledning til. Her kan tarot virkelig være behjælpeligt ift. at guide en i udfordrende situationer. Kortene vil ikke vise mig noget, man ikke er klar til at høre, og jeg arbejder med tarot på en kærlig og hjertevarm måde, på den måde vil man opleve tarot med hjertet, forklarer Karin. 

Info om tilmelding til denne tarotkortweekend kan man indhente via Harresø Haves hjemmeside.