Martin Madsen: En ikonisk milepæl er nået - 500 kampe og klubrekord i Jelling FS Fodbold!

Martin Madsen, en sand legende i Jelling FS, rundede i dag kamp nummer 500 og cementerer dermed sin position som suveræn indehaver af klubrekorden.

Af Jelling FS fodbold og Jim Hoff

JELLING: 500 kampe er en sand bedrift, som vi i den grad må hylde. Det svarer til 45.000 minutters fodbold – eller omsat til noget, vi alle kan forholde os til: Mere end 80 visninger af den komplette Ringenes Herre-trilogi. Wauw!

Martin gjorde sin debut på holdet, da han blot var 17 år gammel, og siden da har han været en fast bestanddel af holdet i over 30 år. Han har været en konstant tilstedeværelse i både klubbens triumferende øjeblikke og i de mere udfordrende perioder.

I klubbens storhedstid var Martin anfører og spillede en afgørende rolle, da holdet toppede i slutningen af 10'erne og sikrede sig oprykningen til Serie 1. Han var en inspirerende leder og en nøglefigur, der bidrog til holdets succes.

Selv i de lidt sværere år, hvor klubben havde svært ved at samle nok spillere, har Martin været en loyal og pålidelig spiller. Han har altid været klar til at møde op til træning og kæmpe for holdet, uanset udfordringerne.

Benhård vindertype

Martin har gennem hele sin karriere været kendt for sit hårde arbejde og sin seriøse tilgang til både kamp og træning. Hans medspillere har ofte fået føle hans vinderinstinkt under træningen, men efterfølgende har han altid rakt hånden frem og været villig til at undskylde, hvis han har været for hård ved en holdkammerat.

Dog er det en lidt anderledes historie, når det kommer til modstanderne i kampene. Martin er blevet berømt og berygtet for sin kompromisløse tilgang og sin vilje til at gå til grænsen. Dommerne har til tider fået en opfordring fra Martin om at gøre det bedre i fremtiden, hvilket har givet ham et ry som en intens spiller på banen.

Aldrig bøvlet med omvendt dommertække

At nå 500 kampe er en utrolig imponerende bedrift, og en milepæl, som kun få opnår. Klubbens budskab til Martin er dog, at hvis han havde haft lidt mere dommertække, så kunne han måske have nået denne milepæl lidt tidligere med færre advarsler!

Vi ønsker Martin et kæmpe tillykke med sit jubilæum! Tak for din dedikation og indsats både på og uden for banen. Din erfaring og dedikation er en inspiration for de nye seniorspillere, og vi sætter pris på alt det, du fortsat bidrager med til klubben.

Et par ord fra redaktøren - og tidligere træner

Jeg vil som journalist/redaktør hos Vores LokalAvis gerne have lov til at sætte ord på Martin Madsens enestående præstation og flotte klubrekord. For det første har jeg selv været træner for Martin i 5 år i Jelling og var med til at tage ham ind på holdet som 17-årig, da vi spillede i serie 2 i Jelling. Han var allerede dengang en virkelig ildsjæl inden for kridtstregerne, og han gav sig altid godt og vel 100 procent for sit hold. 

Han kom ind på holdet som angriber, uimponeret helt a la Mathias Kvistgarden i Brøndby i dag, og her fik vi bare en type ind på holdet, som vi både havde brug for - og som også bidrog med at tænde ilden hos holdkammeraterne. En kanongod fyr udenfor banen, en rigtig guttermand, og det er korrekt, at han ikke havde gået på samme dommerskole som de fleste af mændene i sort, der flittigt belønnede hans enorme jernvilje og indsatsberedskab med både påtaler og en mindre hær af gule kort. 

Vi havde en stående joke i klubben, der gik på, at det år, hvor Madsen lavede flere kasser, end han fik ostemadder - så skulle han overveje et karrierestop, smiley.

Madsen er billedet på en klubtrofast spiller i yderste konsekvens - og hvor er det dog befriende, at den slags spillere stadig stadig findes på et "marked", hvor spillere i dag skifter klub, som andre skifter underbukser. Kæmpe respekt og stort tillykke herfra til Madsen - du er og bliver en ener i seriefodboldens univers! Mvh. Van der Coachoff.