Matti er Give HKs største og bedste fan 

I forbindelse med Vores LokalAvis’ lancering af Tipsdysten, hvor folk skulle gætte håndboldresultater for 2. divisionsholdet, endte det med en helt forventelig sejr (humor kan forekomme) til avisens sportsreporter. Men 1. præmien på 1500 kroner donerer han til årets største Give HK-fan – og der er Matti Hansen. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

TIPSDYSTEN: Onsdag aften var der håndboldbrag i Vestjysk Bank Arena, hvor Give HKs 2. divisionsdrenge bør eliteholdets fra SønderjyskE op til pokaldans. Ved denne festlige lejlighed var der lejlighed til at overrække en speciel gestus til en ung mand, der om nogen personificerer ånden og kulturen i Give HK.  

Vi skal lige hav fat i selve anledningen til, at den unge Giveknægt og håndboldspiller blev hædret med et gavekort på 1500 kroner til Jyllands måske bedste handelsby, Give. Vores LokalAvis har kørt et koncept, Tipsdysten, hvor gode folk fra byens erhvervsliv har meldt sig under fanerne som gæstetippere på resultaterne ved Give HKs 2. divisionsholds hjemmekampe.  

 På aftenen for pokalkampen havde Matti taget tjansen som holdleder for 2. divisionsholdet - og klarede opgaven til et 12-tal!

Den ultimative Give HK-fan 

Da regnskabet var gjort op, viste det sig, at avisens lokale sportsreporter havde vundet dysten, og for at undgå snak om korruption og aftalt spil, som når FCK og Real Madrid vinder deres hjemmekampe i overtiden på straffespark, besluttede sportsreporteren at den fine præmie skulle uddeles til en person, som er en ultimativ Give HK-fan, gerne et yngre menneske, der kan vise sine kammerater vejen i foreningslivet, og en person, som altid møder en i hallen med et stort smil og et ‘hej’.  

En herlig guttermand, der sagtens kan finde på at bringe trommer med til Lions Cup og give den gas, når hans mindre klubkammerater er i ilden. Selvfølgelig er han selv aktiv, en knalddygtig håndboldspiller, og han kommer simpelthen fra en vaskeægte håndboldfamilie.  

Matti Hansen skal derfor have prisen som Årets Give HK-fan, og lad os håbe, at både unge og ældre vil se på den unge herlige knægt og tage ved lære af hans entusiasme og store lidenskab for både klubben og håndbolden.