Michaels Udeservice bliver grønnere og grønnere

Michael Wulff Pedersen fra Give har haft gang i sit firma Udeservice.dk i 8-9 år. Med tiden er maskinparken blevet mere og mere grøn, og i dag er over 75 procent af hans maskiner batteridrevne

 Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

UDELIV: Udeservice.dk handler om servicering af en lang række praktiske opgaver i og omkring haven og huset. Vi taler her om opgaver som hækkeklipning, fliserensning, tagrenderensning, algebehandling, imprægnering og facaderensning.  

Det er Michael Wulff Pedersen fra Give, der ejer firmaet. Han har været i gang med Udeservice.dk i 8-9 år, og med tiden er hans maskinpark blevet mere og mere grøn, forstået derhen, at han mere og mere bruger batteridrevne maskiner til eksempelvis hækkeklipning. 
Derudover bruger Michael også miljørigtige produkter til f.eks algebehandlingen, ligesom han også benytter det mest miljøvenlige og biologisk nedbrydeligt rengøringsmiddel til tagvask.

På den facon kan man jo godt konstatere, at Udservice.dk på alle måder er et grønt foretagende - og det er jo den slags, der er større og større søgning på i disse tider.

Michael Wulff Pedersen har været i gang med Udeservice i 8-9 år, og i 2017 overtog har firmaet fra den daværende ejer. Foto: Jim Hoff

Elsker konkrete opgaver 

Udeservice.dk er et klassisk en-mandsfirma, For nogle år tilbage, i 2007 helt faktuelt, købte Michael firmaet af den tidligere indehaver, som han havde drevet firmaet sammen med i en årrække. Dengang hed firmaet PehrsonService. 

- Oprindeligt er jeg uddannet klejnsmed, et arbejde hvor jeg både lærte om grundighed og god kundeservice. Samtidig er jeg god til at udvikle nye værktøjer og metoder, hvis der er brug for det. Som for eksempel som med implementeringen af batteriværktøj, fortæller Michael.  
Som udgangspunkt kan Michael rigtig godt lide at arbejde med de her konkrete og meget synlige opgaver ude hos kunderne. 

- Tag nu for eksempel rensning af fliser og facader. Det er jo noget af det mest tilfredsstillende at arbejde med, både fordi jeg kan se resultatet med det samme, og fordi kunderne altid bliver glade for resultatet. Særligt hvis de havde frygtet, at de var nødt til eksempelvis at købe en helt ny indkørsel eller terrasse, konstaterer Michael.  

Fokus på det miljøvenlige 

Han pointerer også, at det for ham er meget vigtigt, at alle de produkter, han bruger, er de mest miljøvenlige.  

- Hvis man som kunde gerne vil vide, hvilke produkter jeg anbefaler, er man velkommen til at spørge. 
Lige her og nu er det meget hækkeklipning og tagrenderensning, der er brug for ude hos kunderne. Michael og Udeservice.dk dækker Syddanmark, og i kraft af sit stærke tilhørsforhold til Fyn (vaskeægte fynbo), har han også en del opgaver på den smukke ø.  

Du kan læse meget mere om Uderservice.dk HER