Mikshold sendte Give HK videre i Santander Cuppen

Mandag aften i uge 5 var Give HKs 2. divisionshold ude vestpå til en opgave i pokalen, også kendt som Santander Cup. Modstanderen var Team Vest Håndbold, der spiller i serie 2. Give sendte et noget blandet hold afsted med spillere fra seniortruppen fra 2. division til serie 2. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HÅNDBOLD: Give HKs 2. divisionshold havde trukket Team Vest Håndbold, der spiller i serie 2, i Santander Cuppens 4. runde. Givedrengene skulle dermed en tur til det vilde vesten, Blåvandshuk Idrætscenter i Oksbøl for at være helt præcis, for at dyste om pokalhæder.  

Opgaven hed som sagt Team Vest serie 2, et hold der fører sin serie 2 pulje, men som sagt i al respekt nok burde være en overkommelig opgave for et 2. divisionshold. Give HK stillede da heller ikke med et regulært 2. divisionshold, idet man havde valgt at sende et miks af 2. divisionsspillere, 3. divisionsspillere og serie 2 spillere ud på opgaven.  

I alt 11 spillere drog vestpå, hvoraf de 7 kan regnes som stamspillere på 2. division. Og dette mikshold fra den samlede seniortrup løste opgaven, idet Give kunne notere sig en sejr på 22-20 efter en føring på 11-7 ved pausen over de vestjyske værter, som også var stolte over at kunne byde "et stærkt 2. divisionshold fra toppen af rækken med oprykningsambitioner til 1. division" trods i 60 minutter - som der står på klubbens hjemmeside!  

Mission accomplished og videre til næste opgave - må være konklusionen.  

Stor fokus på at redde 3. division 

Ret beset handler det for klubben lige nu om at sikre 3. divisionsholdet en ny sæson i rækken, og derfor er der en del fokus på det projekt. Første vigtige skridt blev taget i søndags, hvor holdet med en del 2. divisionsprofiler på holdkortet sikrede sig 2 vigtige points i dysten på udebane mod Funder. 

Tirsdag den 30.1. spillede 3. divisionsholdet så igen på udebane i Snejbjerg, og her landede man en sejr på 39-29, så nu set det pænt bedre ud i forhold til at snuppe yderligere en sæson i 3. division end for blot 14 dage siden. I kampen mod Snejbjerg var det cheftræner for 2. divisionsholdet Erik Flak og sportschef Kedde Jensen, der styrede tropperne fra bænken.  

Til pokalkampen mod Team Vest Håndbold stillede Give med følgende mandskab:  

Tobias Hansen, Joakim Stromark, Tobias Stange-Hansen, Jakob Skov, Mads Overgaard, Jonas Bilberg, Kasper Glejberg, Frederik Lindeman, Rasmus Skødebjerg, Casper Møller og Adam Hansen.  

 

 Mads Overgaard fra 2. divisionsholdet (og oprindelig assistenttræner på 1. holdet) var med til at sikre Give HK pokalsejren imod Team Vest Håndbold. Foto: Jim Hoff