Motor Mille klar med forrygende børneshow i Givskud Zoo – Zootopia 

Lørdag den 13. april 2024 går Motor Mille kendt fra Ramasjang på scenen i Givskud Zoo – Zootopia og underholder hele familien med skønne sange, sjov og dans. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

Sæson 2024 i Givskud Zoo – Zootopia byder på et væld af underholdende shows for børn og barnlige sjæle. Igen i år er eventkalenderen spækket med fine tiltag, og første show i rækken bliver med fart over feltet, for her går selveste Motor Mille på scenen lørdag den 13. april klokken 14.00.  

Showet med Motor Mille foregår lørdag på parkeringspladsen P3 bag Safari Shop, og nu kommer vi til det allerbedste: Det er gratis at overvære koncerten, når entré til Givskud Zoo – Zootopia er betalt. 

Fuld af spas 

Motor Mille er, som rigtig mange børn nok ved, en super sej pige, som gennem det seneste årti har optrådt på DRs Ramasjang utallige gange. Når Motor Mille er på TV, tager hun rundt og prøver forskellige maskiner som mejetærskere, gravemaskiner og helikoptere. 

Motorer og maskiner er dog ikke på programmet, når hun lørdag den 13. april 2024 går på scenen i Givskud Zoo – Zootopia. Her folder den friske unge dame sig ud med sang og dans, samtidig med at hun laver en sjov med børnene og sørger for, at de får alletiders sjove oplevelse. 

Motor Mille har udgivet egne numre, som de fleste børn nok kender fra Ramasjang eller Cirkus Summarum, og til showet i Givskud Zoo – Zootopia kan publikum glæde sig til at opleve de velkendte numre som Børnebanden, Hop og drej rundt og Mig og Mamma Mia