Nails By Balou – Stella har åbnet negleklinik i Østergade i Give

1. august åbnede Stella Balou Mortensen en negleklinik i Østergade hos Fruerne K. Her holder den unge dame åben i weekenderne, hvor man kan komme ind og få ordnet sine negle.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVE: Der er åbnet en ny lille butik i Østergade i Give – en butik i butikken, om man så må sige. Det er den 16-årige Stella Balou Mortensen, der har åbnet sin egen negleklinik i et hjørne hos Fruerne K.

Lige nu går hun på Handbjerghus Efterskole i Thyholm, hvor hun tager uddannelsen til negletekniker. Her har man linjer for unge, der vil uddanne sig til negleteknikere, og her er Stella så godt i gang.

Hun er fra Give, og hun åbnede sin klinik i Østergade den 1. august. Da hun går på efterskole, holder hun kun åbent i weekenderne, lørdag og søndag.

- Jeg har altid interesseret mig for negle og negleteknik. Mit hovedområde lige nu er shellak, og jeg laver også tipper (falske negle/forlængelser, red.), nail art og aftagning. Jeg har i et stykke tid øvet mig på familie og venner, og nu vil jeg gerne øve mig her i butikken samtidig med, at jeg tager min uddannelse. Fordi jeg er ret ny og er under uddannelse, er mine priser også ret små, fortæller Stella.

16-årige Stella Balou Mortensen har åbnet sin helt egen negleklinik i Østergade i Give hos Fruerne K. Foto: Jim Hoff

Vil på sigt åbne egen frisørsalon i Give

Hun har fået en rigtig fin start. I de første par uger har hun allerede haft 10 kunder, og hun kan mærke, at efterspørgslen efter hendes service er rigtig fin.

- Jeg er blevet meget inspireret af negleteknikeren Christina fra Hair and Beauty By Lykke. Hun har egen klinik her i Give, og hun var givet mig mange gode råd og fif, fortæller Stella.

Hun er som sagt på efterskole lige nu, og når hun bliver færdig der, så vil hun tage en HF-eksamen. Derefter vil hun tage frisøruddannelsen med henblik på at få egen salon, meget gerne her i Give.

- Når jeg kommer så vidt, skal min salon hedde ”Beauty By Balou”. Måske jeg i starten skal have et arbejde ved siden af. Men på sigt er det meningen, at jeg skal leve af det her, lyder det fra den unge friske dame med et stort smil.