Nedtur og nederlag i Hørning: Give HK med klar off-day

Tirsdag aften var Give HKs 2. divisionsmandskab i kamp i Hørning, og det blev for at sige det lige ud en kamp lige til glemmebogen. Give underpræsterede både håndboldmæssigt og attitudemæssigt, og så får man intet med hjem fra Super Brugsen Arena i den århusianske forstad. Det blev til et nederlag på 26-21.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

HÅNDBOLD: Det er altid svært at spille mod Hørning i deres egen hule, og hvis man stiller op uden to markante, rutinerede bagspiller, uden den fornødne tænding og uden at levere de håndboldmæssige kvaliteter, man nu engang har til rådighed - ja så får man problemer mod et altid topmotiveret og aggressivt spillende Hørningmandskab.  

Dette må være læren efter Give HKs 26-21 nederlag tirsdag aften. 

Gæsterne måtte drage nordpå uden de to rutinerede bagspillere Simon Søgård og Simon Madsen, der for lang tid siden grundet ferie/arbejde havde meldt afbud til opgøret. Det betød, at Give stillede med 2 regulære bagspillere, og det er jo nok lige i underkanten i et opgør, hvor det fysiske aspekt bliver en stor faktor. 

Flak: Det var bare slet ikke godt nok! 

Gives cheftræner Erik Flak vidste godt, at det ville blive en svær kamp.  

- Når vi spiller mod Hørning, er det to vidt forskellige spillestile, der clasher. Og når vi møder dem, er det altid enten eller. Det kræver stort fysisk overskud at slå dem, og her må jeg bare erkende, at vi ikke ramte dagen. Vi brænder i alt 21 chancer, laver 15 tekniske fejl, og stiller op med kun 2 bagspillere. Jo, vi gør sådan set, hvad vi kan, og har både i slutningen af 1. og 2. halvleg en 10 minutters periode, hvor vi er ovenpå - med det var så ikke nok.  

Erik Flak noterer sig også, at det ikke lykkedes for hans mandskab at gøre tingene færdige, meget apropos tekniske fejl og et hav af brændte chancer.  

- Det bliver sådan noget halvt noget, og vores udtryk udadtil var heller ikke imponerende. Normalt er vi gode til at give os fuldt ud, men i aftes manglede vi den fede attitude, som ellers kendetegner holdet – der var ikke ild i øjnene på gutterne, så jeg vil tillade mig at konstatere, at vi simpelthen ikke var os selv, og at vi ramte en decideret offday, konstaterer Givetræneren.  

Stregspiller Adam Hansen blev Gives topscorer med 7 mål i dysten mod Hørning. Foto: Jim Hoff

Kamppause på 19 dage 

Nu har holdet en kamppause på 19 dage, idet holdet først spiller igen den 26.februar på hjemmebane mod Række Mølle, der ligger under Give i tabellen, og som derfor er et hold, man meget gerne skulle holde under sig. 

- I uge 7 er der en del spillere væk på ferie, men så har vi 2 gode træningsuger, hvor vi kan få samling på tropperne. Vi har nu stor fokus på, at få sluttet sæsonen ordentligt af. Vi skal have troen og gejsten tilbage – og det får vi. Vi har en tyrkertro på, at vi får lukket denne sæson ordentligt af – og det er vigtigt, både i forhold til denne sæson og den kommende sæson, pointerer Erik Flak. 

Give har 6 kampe tilbage, heraf 4 på hjemmebane. Holder ligger på rækkens 7. plads med 14 points efter 12 kampe, og dermed er der 6 points ned til nedrykningsstregen.  

Mål for Give: Adam Hansen 7, Mikkel Molbech 6, Bastian Stræde 3, Jonas Bilberg 2, Magnus Taulbjerg 2, og Tobias Stange-Hansen 1.  

Redninger: Jakob Skov 3 på 13 og Frederik Lindeman 9 på 22.