Netto i Give lukker – dog kun en uge pga. ombygning

Netto i Give holder fra fredag den 17.11 lukket en uge. Butikken skal opgraderes til en Netto 3.0. Butikken slår dørene op igen fredag den 24.november, hvor det nye look præsenteres 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Fra og med på fredag, den 17. november, holder Netto-butikken i Give lukket en hel uge frem. Og bare rolig, der er intet dramatisk over det, for det handler om en opgradering og ombygning af butikken.  

Det fortæller butikkens souschef Winni Larsen. 

- Det handler om, at vi skal have kørt et nyt koncept ind. Vi opgraderer til Netto 3.0, og det indebærer blandt andet, at vi får ny facade og får nye farver i butikken. Vi vil væk fra det knaldgule look, da det efterhånden er blevet symbol på, at noget kun er billigt. Derfor skifter vi over til mørkere farver, fortæller Winni Larsen, mens malerne har travlt i baggrunden. 

Souschef i Nettobutikken i Give, Winni Larsen, kan fortælle, at butikken lukker i en uge, fordi den skal opgraderes til en Netto 3.0. Foto: Jim Hoff

Væk fra det "billige" gule look

Mange folk har de seneste dage undret sig over, hvorfor det roder lidt i butikken, men her har vi så forklaringen. Flere håndværkere er nemlig allerede gået i gang.  

- Vi kører videre med det velkendte varesortiment, men udvider også en smule, så vi får et lidt brede udvalg på hylderne. Vi glæder os til at vise den nye butik frem for kunderne, og det sker altså fredag den 24. November kokken 8.00, siger Winni Larsen.  

På det overordnede strategiske plan er det Netto-ledelsens ambition, at de ombyggede og renoverede Netto-butikker under konceptet 3.0 skal være med til at ændre kundernes tankegang og indkøbsmønster.  

I det nye Netto bliver det også muligt at scanne og betale sine varer med mobilen. Med Scan&Go kan man  via sin smartphone selv scanne og betale sine varer, mens man køber ind.