Nikolaj & Piloterne rocker på Torvet i Give 

Det bliver bandet Nikolaj & Piloterne der får æren af at lukke og slukke til Kunst & Skulpturdagen den 31. Maj i Give. Klokken 20.00 går Nikolaj og hans band på scenen og fyrer rockraketten af i halvanden time.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

UNDERHOLDNING: Det kommer til at dufte musikalsk af blues, country, rock og Bruce Springsteen, når legendariske Nikolaj og Piloterne træder op på blokvognen på Torvet i Give klokken 20.00 for at servere en kavalkade af hits of gode sange, som mange nok kan brumme med på. 

Det hele startede i 1989 for Nikolaj & Piloterne, med Nikolaj Christensen i spidsen, hvor den danske rockscene blev taget med storm af den unge Nikolaj og hans piloter. 

Siden dengang er Danmark blevet væltet omkuld med hits som ’Kommer Nok Hjem’, ’Hjem Kære Hjem’, ’Ridder Af Kærligheden’ og ’Du Står Stadig Der’. 

Med sin karismatiske, hæse stemme, gode energi og iørefaldende pop/rock numre, der ikke er til at undgå, lod Nikolaj & Piloterne os dengang vide, at bandet var kommet for at blive. Og de fik ret. 

Greatest hits på stribe

Der er nu gået 30 år, og siden debuten har vi fulgt Nikolaj & Piloternes færden og tanker gennem mange gode albums. 

Siden debutalbummet, ’Piloter’, har Nikolaj & Piloterne leveret 4 gode albums med en længere række ligefremme, delvist selvbiografiske og iørefaldende sange, som uden tvivl har sat sig fast i mange danskeres sanghjerter.  

Nikolaj Christensens intenst rustne røst er som skåret ud i metal til at fortælle de historier, der ligger begravet u sangenes tekster, og en koncert med Nikolaj & Piloterne er en vaskeægte rejse gennem et stort bagkatalog af greatest hits, hvor de allerstørste sange uden tvivl vil få gang i stemmebåndene hos publikum – uanset antallet af indtagne fadøl. 

 

Nikolaj Christensen og hans band Piloterne spiller på Torvet i Give den 31. maj klokken 20.00. PR-foto