Nu kan man printe vores e-avis – og læse den via PDF-fil

Vi har fået indbygget en funktion, der nu muliggør, at man kan printe sider fra vores e-avis. Funktionen muliggør både print og en stor grad af læsevenlighed.

AF Jim Hoff – jimhofff@voreslokalavis.dk

VORRES LOKALAVIS:  Fra og med sidste uges udgave af vores e-avis, har vi fået implementeret en funktion, der nu betyder, at man fremover kan printe sider ud fra e-avisen. Når man åbner e-avisen, vil der nede i venstre hjørne poppe en knap ud, der hedder ”Print E-Avis.

Trykker man på den, ryger man direkte ind på e-avisens sider, som kommer i kronologisk rækkefølge. Herfra kan man både vælge at læse avisen ved at scrolle nedad, og man kan også udpege de sider, man gerne vi printe ud.

Her vil man opleve, at hvis man vælger at læse siderne. Så er der en høj grad af læsevenlighed på siderne, hvor både tekst, fotos og annoncer i den grad kommer til deres ret.

Man kan også downloade hele avisen og have den liggende på sit skrivebord og vælge at læse den derfra. Herfra kan man også udvælge de sider, man gerne vil printe og i hvilket format, man vil have dem ud i.

Pop-up funktion inviterer ind i e-avisen

Derudover har vi fået tilføjet en såkaldt ”pop-up” funktion til e-avisen. Det betyder, at hver gang du åbner Vores LokalAvis’ hjemmeside, så får du vist en vej til e-avisen helt automatisk – og herfra bliver du ført ind til både e-avisen og en mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udkommer hver mandag over middag.

Nyhedsbrevet fortæller dig, hvornår den nyeste udgave af e-avisen ligger klar, hvilket typisk vil være mandag mellem 14.00-15.00.

Er der en speciel artikel, man gerne vil gemme, have op at hænge i på væggen sin forening eller på køleskabet derhjemme, kan man altså nu bare printe løs.

Og igen vil vi opfordre folk til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Så man på den måde er skarp på, hvornår e-avisen er klar – og kan læse den før naboen, smiley.

 

Foto: Det er nederst i venstre hjørne, at man kan trykke på print e-avis funktionen. Foto: Jim Hoff

Ved at gå ind i print-funktionen får man også nogle meget læsevenlige sider frem - som man ser her. Foto: Jim Hoff