Ny tankstation i Give: Så er transformationen fra Shell til Uno-X gang

Fra uge 2 er Shell fortid i Give, idet Uno-X overtager driften, mens 7-elevenkonceptet fortsætter under det nye setup.  Dermed har Give to aktive Uno-X tankstationer, hvilket også er meningen

Tekst of fotos Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

ERHVERV: Uno-X, som er søsterselskab til 7-Eleven i Reitan Gruppen, overtager 57 tankstationer fra Shell. Heriblandt tankstationen i y-krydset mellem Tykhøjetvej og Diagonalvejen i Give 

- Vi glæder os til fremtiden med vores søsterselskab Uno-X og takker i denne forbindelse Shell for et godt samarbejde. Vi ser frem til fortsat at levere stærke convenience-oplevelser til vores kunder med vores nye samarbejdspartner. Nu bliver det Uno-X, vi fortsætter rejsen med, og vi glæder os til det nye, spændende og strategiske samarbejde,” siger Jesper Østergaard, der er administrerende direktør i 7-Eleven i Danmark.  

7-Eleven fortsætter på den nye tank

Overtagelsenog omforandringen i Give sker mandag her i uge 2 her i 2024. 

I en meddelelse fra Shell lyder det:  

- Vi har gennem en årrække haft en aftale med Reitan-gruppen, som står bag 7-Eleven om at drive de tankstationer, som ligger i forbindelse med 7-Eleven butikker. Denne aftale bliver desværre ikke fornyet, da Reitan nu selv ønsker at drive forpladsen via deres eget selskab Uno-X. Derfor skifter 57 Shell stationer nu løbende til Uno-X. Skiftet starter i uge 1 og afsluttes i maj 2024. 

I en pressemeddelelse fra Uno-X hedder det ydermere, at det fortsat vil være muligt at benytte sit Shell-erhvervskort på de nye Uno-X-stationer. 

2 Uno-X tankstationer lige overfor hinanden. Er det gangbart?

Den der med, at Uno-X skal have to tankstationer i Give endda med små 100 meters afstand på begge sider af Diagonalvejen er ikke et problem ifølge Uno-X Mobility Danmark.

Det handler både om, at man har en lejekontrakt ved den eksisterende Uno-X tank ved det tidligere Aldi, og om at man ved at have to tankstationer kan målrette sine services to forskellige kundegrupper.

Man ved nemlig af erfaring fra andre steder i landet, hvor man kører med ”dobbeltdækning”, at det er to vidt forskellige kundegrupper, der frekventerer de to slags tankstationer.

 

Og så er der jo lige Rema 1000

Og vi skal også lige huske på, at der til foråret åbner en REMA 1000 butik ved den nuværende veldrevne og profitable Uno-X tank – og her er finten den, at der er Reitangruppen, der ejer både 7-Eleven, Rema 1000 og Uno-X. Derfor giver det en ypperlig synergieffekt at fastholde begge stationer i Give.

Det er helt oplagt, at det bliver de fremtidige kunder i REMA 1000, der overordnet set vil bruge tanken her, mens den nye Uno-X i y-krydset mellem Diagonalvejen og Tykhøjetvej i højere grad vil få besøg af ’klassiske’ kunder, der er på vej fra A til B.

Det kommer også til at handle om, at Uno-X ved at bibeholde tananlægget ved Rema 1000 på sigt vil kunne tilbyde kunderne, der er inde at handle at både tanke op og lade deres elbiler op – og den vej rundt styrke serviceniveauet.