Potent tilgang til de grønne: Magnus Rasmussen og Jonas Østergaard er nye i Gives JS-trup

Lørdag den 12. august løber Give Fremads jyllandsseriemandskab på banen i sæsonpremieren på udebane i Egen, og det bliver med to nye spillere i truppen. De har begge to spillet i klubben før, og nu er de tilbage for at give den gas i deres ”moderklub”: Jonas Østergaard og Magnus Rasmussen er tilbage!

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

FODBOLD: Efter en kort genopstartsfase med et par træningskampe i bagagen springer Give Fremad jyllandsserie 2-mandskab ud i efterårssæsonen med en udekamp hos sønderjyske Egen.

Det bliver med en på dagen ret nykonstrueret trup, idet truppen dels har sagt farvel til midtbanedynamoen Martinus Kristensen og samtidig må holdet også undvære de to skadede stamspillere anfører og forsvarsgeneral Kasper Larsen og hans bror, spidsangriber Kristoffer Larsen, der begge er ude med skader. off – jimhoff@voreslokalavis,dk

Kasper døjer stadigvæk medefterveerne efter den nakkeskade, han pådrog sig i en af forårets sidste kampe, mens Kristoffer er ude med både en fiber i baglåret samt efterveerne efter en blindtarmsoperation. Bottom line, man mangler altså 3 af forårets vigtigste spillere til sæsonpremieren.

Men der er håb forude, for der har også været gang i indbakken hos Give. Her kan det med stor glæde konstateres, at den nu tidligere VB-spiller, Magnus Rasmussen, efter modne overvejelser og flere tilbud fra andre klubber i regionen, har besluttet sig for at tørne ud for Give Fremad.

Kasper og Kristoffer Larsen er begge ude af opgøret mod Egen grundet skader. Foto: Jim Hoff

Ny rolle til undercover playmaker

Magnus har spillet en halvsæson for Give Fremad som seniorspiller med stor succes, hvor han huserede som en slags mål-og assistgavmild undercover-playmaker på venstrekanten. Nu er han tilbage på holdet, og i og med man står og mangler en vigtig brik på den defensive del af midtbanen, rykker den teknisk dygtige og fodboldkloge Kristensen ind for at dække hullet efter Marinus Kristensen.

- Det er sådan en udfordring jeg trænger til rent fodboldmæssigt efter mange år på venstrekanten. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille den nye plads, og selvfølgelig skal jeg lige vænne mig til, at der ikke er så meget plads, og at der hele tiden er modstandere på alle sider omkring mig, men den opgave ser jeg frem til at løse, siger Magnus Rasmussen.

Magnus Rasmussen skal ind og spille på den centrale midtbane - en udfordring han glæder sig rigtig meget til. Foto: Jim Hoff

16-årig angrebskomet skal nette for Give

Den anden tilgang, den blot 16-årige fodboldkomet og tidligere ungdomsspiller  i klubben, Jonas Østergaard, der kommer med et stort potentiale. Sidste sæson spillede han hos Bramming (hvor han var på efterskole) i JS 2, hvor han leverede både mål og assists. Her har vi en udfordrende, hurtig og letbenet angriber, som er udstyret med et pragteksemplar af et venstreben. Som han gerne burger til at sende missiler mod mål fra 30-35 meter

Fra den sportslige ledelse i klubben er der store forventninger til, at Jonas Østergaard qua sin dedikation til spillet og viljen til at udvikle sig, vil blomstre i den grønne trøje og blive en afgørende faktor i forhåbentlig flere sæsoner.

 

16-årige Jonas Østergaard er ny mand i truppen, og den målfarlige og skudstærke unge mand ligner en spændende forstærkning til truppen. Foto: Jim Hoff

Kick-off lørdag kl.13.00 i Egen

Den unge mand har da også allerede scoret sit første mål for Give, og lur mig om ikke, der er flere i vente fra den gyldne venstrepote. Bonusinfo Jonas er søn af Mogens Østergaard, der tidligere har spillet for Give Fremad – og som i dag sidder som daglig leder hos Stark i Give.

Truppen til lørdagens kamp mod Egen er udtaget torsdag aften og ser således: Jan D. Rasmussen, Simon Vilstrup, Frederik Lyhne, Nikolaj Knudsen, Magnus Rasmussen, Jakob Kristensen, Peter Christensen, Jeppe Jørgensen, Thomas Moise, Magnus Bitsch, Jonas Østergaard, Lukas Flensborg, Victor Snoghøj og Mathias Bargmann.

Kampen starter klokken 13.00.

Her kan du læse cheftræner Kasper Bach-Jensens tanker om den forestående sæson.

Cheftræner Kasper Bach-Jensen ser optimistisk frem mod den nye sæson for JS-holdet i Give Fremad. Foto: JIm HOff