Potters Jig er tilbage i Give: Folk/rock-rytmer i luften med velgørende formål

Red Barnet og Rotary er tilbage med deres velkendte musik- og hyggekoncept, når de to lokale velgørende foreninger søndag den 20. august lidt over middag  inviterer til en hyggelig koncert med Potters Jig ved Huset.

 Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

 VELGØRENHED: Søndag den 20. august vil området ved Huset og Gullestrups Have komme til at genlyde af herlige irske, skotske og engelske toner, når folk-rockorkestret ’Potters Jig’ fra Odder giver den musikalsk gas fra klokken 13.00 til 15.00.

Potters Jig henter deres musikalske inspiration fra det irske, engelske og skotske – og det er ikke så ringe endda. Folkemusiktraditionen er hjørnestenen, men generelt kendetegner orkestret selv deres musikstil som folk/ rock, og så skal vi bestemt heller ikke glemme, at det er humoren og livsglæden, der er de bærende elementer i det musikalske fundament.

Det velspillende og stærkt stemningssættende orkester har været i Give før i samme anledning, hvor de leverede varen foran en fyldt p-plads bag Huset – og derfor er Rotary og Red Barnet meget trygge ved at gentage arrangementet med spillemændene fra Odder.

 Tombola med lokalt sponsorerede præmier

- Vi håber på godt vejr og rigtig fin lokal opbakning. Vi vil i forbindelse med koncerten afholde tombola til fordel for Red Barnet og  i løbet af de næste uger vil et par medlemmer fra Red barnet kontakte lokale handlende og måske være så heldige at få en lille  ”præmie” til tombolaen fortæller Petra Raundahl fra Red Barnet.

 I forbindelse med det velgørende og hjertegode arrangement blive serveret pølser, salat, fadøl  og vin – og det hele afsluttes med kaffe og hjemmebagt kage, alt sammen naturligvis til velgørende og fordelagtige priser, skal vi hilse at sige fra Petra.

Overskuddet fra festlighederne går traditionen tro til Red Barnet og Ritarys velgørende arbejde i lokalområdet.

Pladsen åbner klokken 12.00. Det koster 125 kroner i entre, og børn under 12 år kommer gratis ind. Pølser, kage, øl, vand, vin og kaffe kan købes på pladsen hos de flinke folk i boderne.

Billetter til koncerten kan købes på følgende måder:  Ved indgangen, hos Sternberg Blomster i Brande eller via MobilePay på tlf.nr. 22402201