Prøv DK’s højeste rutschebane: Give Handel & Erhverv springer ud i det rene hoppeland

Der bliver fuld drøn på såvel op- som nedture i weekenden 1. og 2. juli i Give midtby. Her har Give Handel & Erhverv endnu engang fokus på børnefamilierne og springer ud, op og ned med et kæmpestort hoppe- legeland på Torvet.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

DET GODE BYLIV: Danmarks højeste rutschebane – 9 meter høj og en garanti for en masse kildren i maven. Det er blot en lille del af det setup, som Give Handel & Erhverv i samarbejde med Farmers Fest Udlejning præsenterer for byens og områdets borgere i weekenden lørdag den 1 og søndag den 2. juli.

Jonas Mogensen fra Farmers Fest Udlejning kan fortælle, at man på dagen stiller med et større hoppeland med den føromtalte 9 meter høje rutschebane, en gyro space simulator, sumodragter samt en fed samling af forskellige hoppeborge – og mon ikke også der dukker en popcorn. Og slushicemaskine op også.

- Man kan vist godt sige, at tivoli kommer til byen i denne weekend, og det skal forstås på den ultimativt positive måde. For Give Handel & Erhvervs handler det om at skabe et rigtigt spændende og attraktivt torvemiljø for byens og områdets mange børnefamilier. Vi syes jo, at der er et ”hul” i vores aktivitetsudbud her midt i ferien, og derfor går vi nu ud med det her tilbud til borgerne, siger Hanne Lund, formand for GHE.

Testballon

Det er første gang et foreningen går ud med én aktivitet i starten af juli, og denne form for opsigtsvækkende nytænkning skal ses i lyset af, at man for butikkernes forening hele tiden vil lancere tilbud, der kan gøre Give endnu mere attraktiv som en driftig og aktiv handelsby.

- Det er jo lidt en testballon, vi her sender op, så vi håber virkelig, at borgerne tager godt imod tilbuddet, så vi kan gøre noget lignende en anden gang. Hvis man vil prøve aktiviteterne, køber man et armbånd til 50 kroner hos Jonas, og så er der ellers dømt fri leg i og på alle aktiviteterne. Skulle man lige smutte ind i en butik og handle lidt, så gælder armbåndet naturligvis også, når man vender tilbage til torvet igen, fortæller Hanne Lund.

Dagens udgangsdigt:

Hvis du alligevel er i Give for at hygge og shoppe, så lad børnene komme med og springe og hoppe.